Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 3 / Byfogdegat, Gamlestaden

göteborg

Här erbjuder vi förråd i ett expansivt område i Gamlestaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 66 - 160 m²
Karta

Information

Beskrivning

För närvarande finns det fem st förråd i storlekar från 66 till 160 kvm. Goda möjligheter att komma till att lasta och lossa innefrån varmgarage till flera av förråden. Området ligger lättillgängligt för både bilburna och de som kommer kollektivt.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 66 160

Omgivning

Omgivning/natur

Området är mycket expansivt och är benämnt som en av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Närservice

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som traffkeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 7 minuters promenadavstånd.

Sökhjälp