Skriv ut

Skapa PDF

Masthuggstorget 3, Masthugget

göteborg

Här erbjuder vi lager/förråd i centrala delar av Masthugget.

Fakta

Typ av ledig lokal

Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

155 m²

Karta

Information

Beskrivning

Enkel lager/förrådsyta i källare utan tillgång till wc och vatten. Lokalen nås från gångar i källarplan och tillgängligheten är därför begränsad.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 155

Omgivning

Omgivning/natur

Masthuggstorget ligger med utsikt över Göta älv och avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. I närheten finns flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor och på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i stadens skyline.

Närservice

I fastigheten finns en mataffär och vid torget finns både restauranger och caféer. Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko . En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.

Kommunikationer

Från Göteborgs Centrum utgår flera spårvagnslinjer och bussar till Masthugget. Från fastigheten är det 5 min gångavstånd till Järntorget och Linnégatan.

Vägbeskrivning

Öster från E6/E20/E45 kör Götatunneln mot Järntorget, följ därefter skyltar mot Masthuggstorget. Väster från Oscarsleden, följ skyltar mot Masthuggstorget.

Sökhjälp