Skriv ut

Skapa PDF

Norra Deltavägen 3, Hisingen

göteborg

Butikslokal med bra skyltläge precis invid Biltema, Blomsterlandet, ett stenkast från Backaplan. Väldigt lättillgänglig lokal med bra exponeringsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 756 m²

Karta

Information

Beskrivning

Mycket trevlig kombi/butikslokal om ca 756 kvm varav ca 630 kvm butikslokal och resterande lager, lagerdelen har port med åtkomst från baksidan av fastigheten. Lokalen har potential att anpassas efter önskemål, har ett utmärkt exponeringslägen med god tillgänglighet på Norra Deltavägen och lämpar sig för grossistverksamhet eller sällanköpshandel. Norra Deltavägen ligger precis invid Biltema, Blomsterlandet, ett stenkast från Backaplan med ett brett utbud av service och väldigt goda kommunikationer.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 756

Omgivning

Omgivning/natur: På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice: Att tänkbar service i området.

Kommunikationer: Väldigt bra kommunitaktionsmöjligheter med ett flertal busslinjer som trafikerar i området. Lättillgängligt och nära lederna.

Sökhjälp