Skriv ut

Skapa PDF

Centralplan 15, Stockholm City

stockholm

Toppmodernt kontorshotell med ett exceptionellt strategiskt läge mitt inuti själva centralstationen i Stockholm City!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

20 - 200 m²

Karta

Information

Beskrivning

Hos No18 Office & Lounge Grand Central finns det nu möjlighet för mindre företag mellan 2 - 20 personer eller fler att hyra ett eget rum i en inspirerande arbetsmiljö. I våra lokaler har gränserna mellan socialt umgänge och professionellt arbete näst intill suddats ut. En idé, ett samarbete, en affär eller en ny bekantskap initieras lika gärna och lika bra i soffan i en av loungerna som vid sittande konferensbord. Borde då inte den idealiska arbetsplatsen vara just en blandning mellan de miljöer som vi helst vill befinna oss i? Idén om No18 uppstod utifrån sådana här funderingar. Ni är därmed varmt välkomna att hitta er egen arbetsplats i det över 140 år gamla stationshuset som genomgått en renovering till nyskick med återskapanade av många orginaldetaljer. I våra lokaler har ni möjlighet att välja mellan: - Loungemedlemskap för exempelvis resande entreprenörer som vill jobba och träffas i våra lounger under kontorstid. - 17 Arbetsrum/kontor anpassade för 2-20 personer. - Freelance - hyr en eller flera platser i ett rum du delar med andra. - 9 Konferensrum anpassade för 6-10 personer. - Flying desk arbetsplatser. För visning eller mer information kontakta gärna oss: Claudio Gomez Tel: 072-518 28 19 mail: claudio.gomez@realistfastighetsutveckling.se Andra intressanta företag och människor utanför vårt hus är också välkomna att boka ett eller flera av våra inspirerande konferensrum. Ibland behöver man sitta mer avskilt och ostört – kanske t.o.m. utanför det egna kontorets väggar – för att diskutera och presentera information av mer konfidentiell karaktär. Kom då till oss på No18 – vi har konferensrummen med både funktion och stil! I hyran av våra mötesrum ingår naturligtvis wifi-access, projektor med duk, whiteboard, servering av kaffe, te, bubbelvatten och värdinneservice. Vi hjälper även gärna till med förbeställning av lunch och andra tillägg efter önskemål.

Utförande

Byggår

1872

Renoveringsår

2016

Våningsplan

1 av 4

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 200

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjlighet finns i Continentalgaraget tvärs över gatan.

Närservice

Inom promenadavstånd finns all tänkbar service såsom bank- och växlingskontor, frisör, hyrbil, kemtvätt och klackbar etc.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med Arlanda Express, fjärrbussar, fjärrtåg, flygbussar, pendeltåg, taxistation utanför dörren samt direkt anslutning till tunnelbanas alla linjer.

Länkar

Sökhjälp