Skriv ut

Skapa PDF

Nordenskiöldsgatan 8, Universitetsholmen

malmö

Modernt kontor på bästa läge med fin utsikt över Bassängkajen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 449 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fin och ljus kontorslokal på fjärde våning med härlig utsikt över Bassängkajen. Här erbjuds åtta kontorsrum i varierande storlekar samt en öppen yta med plats för fyra till sex medarbetare. Två konferensrum finns samt en stor köksavdelning med fin utsikt över vattnet. Här finns all tekninsk utrustning så som fiber, kyla m.m. Lokalen går att anpassa efter kommande hyresgästs önskemål. Fastigheten är belägen på Nordenskiöldsgatan på Universitetsholmen som medför bästa tänkbara kommunikationsmöjligheter och närhet till citykärnan.

Utförande

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 449

Omgivning

Omgivning/natur

Runt Hjälmarekajen finns ett flertal restauranger att välja bland. Ett flertal kontorsfastigheter samt Malmö högskola finns i området. Swedbank, PWC och White Arkitekter är några företag som sitter i området.

Närservice

Närhet till Centralstationen samt Stortorget med all tänkbar service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på Hjälmarekajen med bästa tänkbara pendlarläge med bara 100 meter till citytunnelns nedgång. Finns även tillgång till busskommunikationer som avgår från Nordenskiöldsgatan.

Vägbeskrivning

Vid ankomst med tåg ser man byggnaden direkt från centralstationen. Nordenskiöldsgatan är belägen ca 100 meter från citytunnelns uppgång.

Dokument

Sökhjälp