Skriv ut

Skapa PDF

Finlandsgatan 52, Kista

kista

Standarden på lokalen är genomgående hög och har en bra rymd med mycket ljusinsläpp. Ett av storrummen har ett ESD golv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 203 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fint kontor med fönster i flera väderstreck vilket skapar bra ljusinsläpp. Lokalen erbjuder storrumslösning, ett konferensrum samt pentry/pausyta och wc. Möjlighet finns att anpassa lokalens planlösning efter eget behov.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Rumsindelat.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 203

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Närservice

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Länkar

Sökhjälp