Skriv ut

Skapa PDF

Bolag inom tillverkning av köksinredning.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 24 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva ett Bolag vars inriktning handlar om tillverkning av köksinredning. Genom ett stort och landsomfattande nätverk av återförsäljare finns goda möjligheter till intressant utveckling av verksamheten. Marknaden för köksinredning växer ständigt då köket är den del av fastigheten kunderna blir allt mer benägna att investera i. Det växande intresset syns också i Bolagets ekonomiska utveckling som följt en stabil tillväxt genom åren.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Bolaget driver en stabil verksamhet med lång erfarenhet av produktion och försäljning av köks- inredning samt utbytesluckor till kök. Produktionen bedrivs i förhyrda och ändamålsenliga lokaler. Försäljningen av företagets produkter sker i ett omfattande nätverk av återförsäljare. Med gedigen erfarenhet och kvalitativa material arbetar de ca 20 anställda vid produktionen snabbt och effektivt för att tillverka varje kunds personliga drömkök.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

24 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bland de många fördelar Bolaget kan erbjuda finns flexibla kundlösningar med anpassning av stommar och luckor i färg och form, Bolaget har vidare konkurrenskraftiga produkter av mycket god kvalitet i en gedigen och väl inarbetad verksamhet. Stabilitet i tillväxt och resultat har blivit möjligt genom ett mycket stort nätverk av återförsäljare över hela landet med djupa produktkunskaper hos såväl personal som återförsäljare. Fina möjligheter finns för Bolaget att ytterligare utveckla marknad och varumärke,

Länkar

Sökhjälp