Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 26

motala

Bolaget driver spelbutik och säljer tobaksvaror, tidningar mm. centralt i Motala. Bolaget är en av de ledande spelombuden i kommunen.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: Bud
Kommun, område: Motala,
Karta

Information

Beskrivning

AB Nine to Nine driver spelbutik och säljer tobaksvaror, tidningar, godis och livsmedel på Storgatan i Motala. Bolaget är en av de ledande ombuden för ATG och Svenska Spel i kommunen. Under 2014/15 genomfördes en omfattande ombyggnation av Storgatan i Motala, vilket hade stor negativ påverkan på kundtillströmning och därmed intäkter för AB Nine to Nine och andra verksamheter längs med gatan. Sedan senhösten 2015 och under 2016 har siffrorna vänt uppåt igen. Omsättningen t o m augusti är 34 % högre än motsvarande period 2015. Butikens kunder har haft en hel del framgångar med sitt spelande, där bl a ett andelssystem sommaren 2015 gav totalt 1,3 miljoner kronor i vinst. Spel står för ca 57 % av bolagets totala omsättning. Det finns möjligheter att utveckla verksamheten genom t ex. kaffeförsäljning med tillbehör, då många stamkunder väljer att följa travlopp mm. i butiken. Vid sidan av ägaren arbetar idag en heltidsanställd person i verksamheten. Försäljningen är planerad som en aktieöverlåtelse av bolaget och förutsätter att Köparen blir godkänd som spelombud av Svenska spel och ATG. OBS! Respektera Säljaren önskemål om att alla frågor med anledning av denna försäljning skall ställas till ansvarig företagsmäklare och inte till ägare eller anställda i verksamheten.

Utförande

Bransch

Butik

Verksamhet

Bolaget driver spelbutik och säljer tobaksvaror, tidningar mm. centralt i Motala. Bolaget är en av de ledande spelombuden i kommunen.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

Bud

Varför är detta en bra investering?

Ledande spelombud med bra lönsamhet

Sökhjälp