Skriv ut

Skapa PDF

Vackert belägen restaurang & café.

Fakta

Bransch: Restaurang/Café
Omsättning: 10 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget bedriver en restaurang och café vackert belägen vid havet. Restaurangen är modern och skapad efter gästernas olika behov. Verksamheten är belägen vid havet i Södra Sverige. Bolagets omsättning uppgick till mellan c:a 10-15 Mkr de senaste verksamhetsåren med gott resultat.

Utförande

Bransch

Restaurang/Café

Verksamhet

Restaurangen har plats för c:a 220 sittande gäster. Det finns även möjlighet att utöka antalet sittplatser utomhus under sommarperioden. Lokalerna är mycket fräscha med en modern och trevlig inredning. Restaurangen erbjuder dagens lunch alla veckodagar samt en bred Ala Carté meny på kvällstid. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Orten, där verksamheten är belägen, expanderas med ny bebyggelse och ökande befolkning. Det finns potential för att utöka restaurangen och även satsa på nya segment.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

10 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har ett inarbetat varumärke som står för mycket god kvalité och service. Bolaget har en stabil tillväxt och god lönsamhet. Verksamheten har goda expansionsmöjligheter då det finns yta för att utöka antal bord/sittplatser samt tillväxt i befolkningen och Bolaget marknad. Unikt och vackert belägen restaurang. Lokalerna är nyrenoverade och mycket trevliga och fräscha.

Länkar

Sökhjälp