Skriv ut

Skapa PDF

Metallvägen, Rosersberg Industriområdet

rosersberg

Nu säljer vi/hyr vi ut en lada i Rosersbergs industriområde. Bygget kommer att påbörjas när vi är överens och är inflyttbar om ca 7,5 månader.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 2 500 m²
Tillträde: Vid färdigställande av byggnad
Karta

Information

Beskrivning

Vi har en lada samt tomt i Rosersbergs industriområde som kommer att färdigställas om ca7,5 månader efter ett kontrakt är skrivit (5 månader produktion om alla handlingar finns för att söka bygglov). Som köpare kan objektet kan justeras efter ert företags behov. Byggnaden är ansluten till en väg där ni har lätt åtkomst för era fordon och ligger i närheten av E4:an. Dessutom finns det en busshållplats ca 400m från byggnaden. Fastigheten byggs på mellan 2500 och 5000 kvm.

Utförande

Planlösning

För köpare kan vi justera planlösningen efter ert behov. För tillfället är planlösningen designad enligt följande: Byggnaden ska vara enplanigt med en bottenplan samt att byggnaden ska vara högt i tak. byggnaden är designad för att ha olika sektioner. Man ska lätt kunna komma in med maskiner och ha uppställningsplats och objektets yta kommer att vara mellan 2000 till 16000kvm stort.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2017

Stomme

Enligt önskemål

Bjälklag

Enligt önskemål

Fasad

Enligt önskemål

Tak

Enligt önskemål

Fönstertyp

Enligt önskemål

Ventilation

Enligt önskemål

Vatten/avlopp

Kommer att kopplas in i kommunens VA system

Yta

Övrigt 2 500m²

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

I dagsläget är tanken att ha asfalterade parkeringsplatser.

Övrig information

Övrigt

Vi har designat och planerat bygget efter specifika material, dock kan dessa justeras efter köparens önskemål. Ventilationen kommer att anpassas till det behov som ni har beroende på verksamhet.

Dokument

Sökhjälp