Skriv ut

Skapa PDF

Föreningsgatan 32, Tågaborg

helsingborg

Möjlighet att förvärva projektfastighet på bästa läge i Helsingborg. Fastigheten omfattar en tomställd byggnad med 16 lgh. Stor utvecklingspotential!

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad

Pris: Prisuppgift

Storlek: 1 000 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten Helsingborg Hammaren 21 ligger på Föreningsgatan 32 i centrala Helsingborg. Fastigheten ligger på Tågaborg vilket är ett mycket attraktivt och populärt bostadsområde i Helsingborg. Avståndet från fastigheten till centrala Helsingborg är cirka 1 kilometer. Det centrala läget ger direkt närhet till offentlig och privat service. På Fastigheten finns en byggnad som uppfördes 1937, byggnaden uppfördes för bostadsändamål och omfattar16 lägenheter fördelade på fyra våningsplan. Byggnaden omfattar 1 000 kvadratmeter uthyrbar area, varav 945 kvadratmeter utgörs av bostadsyta och resterande del uthyrbara lager och förrådsutrymmen. På tomten finns också 18 stycken parkeringsplatser varav två finns i källargaraget. Nuvarande ägare har i princip helt tomställt fastigheten för att underlätta ett renoveringsprojekt. En hyresgäst bor kvar i huset men hyreskontraktet har sagts upp av nuvarande ägare. Fastighetens stammar, kök och badrum är företrädesvis från byggnationsåret. Fasad och balkonger är i behov av renovering. Vid en renovering där lägenheterna får nya kök, badrum bedöms hyresnivån kunna ökas markant mot den hyresnivå som förelåg innan evakueringen av fastigheten.

Övrigt

Övrigt: Nuvarande ägare har i princip helt tomställt fastigheten för att underlätta ett renoveringsprojekt. En hyresgäst bor kvar i huset men hyreskontraktet har sagts upp av nuvvarande ägare. Ett detaljerat prospekt kan rekvireras från kontaktpersonen. Indikativa bud önskas senast 3:e November 2016.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår: 1937

Grund: Gjuten källare

Stomme: Betong

Fasad: Puts

Tak: Tegel

Fönstertyp: Tvåglas i träbåge

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ytor Antal Area
Bostad 16 945
Övrigt 4 55
Tomtarea 930

Ekonomi

Taxeringsvärde: 12 904 kr

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: På tomten finns 16 stycken parkeringsplatser, dessa har tidigare varit uthyrda till boende i Fastigheten. Ytterligare två platser finns i garage i källarvåningen.

Sökhjälp