Skriv ut

Skapa PDF

Odalvägen 15, Centrum/Öster

halmstadalmstad

Här erbjuds en trevlig hyresfastighet på Öster nära Högskola och alla bekvämligheter!

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad

Pris

4 950 000 kr. Accepterat utgångspris.

Storlek

308 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en trevlig hyresfastighet på Öster nära Högskola och alla bekvämligheter! 4 st lägenheter om 3 rum och kök där badrum och kök är renoverade under 90-talet. Alla lägenheter är uthyrda i dag med hyresintäkt om ca 312.000 kr och en faktisk driftskostnad om ca 60.000 kr. Fastigheten uppfördes 1948 med plankstomme, fasadskivor med lågt framtida underhåll, 3 glas samt några 2 glasfönster. Stammarna är relinade 2013. Fjärrvärme står för uppvärmningen. Välkomna på visning!

Utförande

Planlösning

Information om de 4 st lägenheterna Via entrén når vi gediget trapphuset med betongtrappor och målade väggar, via trapphuset når vi alla lägenheter samt nedgång till källarplan. Fastigheten erbjuder fyra välplanerade lägenheter om 77 m² som renoverades början av 90-talet med nya kök och badrum med kakel och klinker på golv. Ytskikt i lägenheterna är underhållna genom åren och golv är blandat med vackra parkettgolv, plankgolv och laminatgolv. Totalintäkt 311.981 kr/år. Lägenhet 100001, första plan. Lägenhetens yta är 77 kvm. Hyresintäkt: 6.401 kr/månad. Halvtrappa upp på vänster sida når vi denna lägenhet. Trevligt kök med ljusinsläpp som du når från hall ligger vägg i vägg med ett sovrum som även går att använda som matplats.. Vardagsrummet har utgång till en balkong. Vardagsrummet är idag till sin yta generöst. Helkaklat duschrum. Lägenhet 100002, första plan. Lägenhetens yta är 77 kvm. Hyresintäkt 6.368 kr/månad. På höger hand finner vi sovrum och i dess förlängning vardagsrummet med utgång till balkong. Vägg i vägg med vardagsrummet, även med ingång från köket finner vi ett sovrum, med fönster i nordväst. Kök och matplats. Lägenhet 10003, översta plan. Lägenhetens yta är 77 kvm. Hyresintäkt: 6.428 kr/månad. Här finner vi en 3-rumslägenhet med fint ljusinsläpp med kök. Vardagsrum med utgång till balkong i sydlig riktning. Helkaklat badrum. Lägenhet 10004, översta plan: Lägenhetens yta är 77 kvm. Hyresintäkt: 6.401 kr/månad. Här finner vi en 3-rumslägenhet med fint ljusinsläpp.. Vardagsrum med utgång till balkong i nordvästlig riktning. Helkaklat badrum. KÄLLARPLAN Fräsch källare med målade väggar och golv. Förrådsyta till varje lägenhet, ett större förråd, pannrum med fjärrvärmeväxlare, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, större torkrum samt garage med två bilplatser varav ett är uthyrt.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1948

Grund

Källare

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Cementbaserat skivmaterial

Tak

Tegel

Fönstertyp

3-glas samt 2-glas

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Kummunalt

Uppvärmning

Fjärrvärme

Yta

Bostad 308m²

Ekonomi

Pris

4 950 000 kr. Accepterat utgångspris.

Hyresintäkt

312 000 kr/år

Taxeringsvärde

3 225 000 kr

Driftkostnad

60 854 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Om Öster - Högskolan Öster/Högskolan är ett omtyckt villaområde med flertalet parvillor och små flerfamiljshus, lugna gator och ett rikt kommersiellt utbud. Här finner du närheten till allt du kan tänka dig längs Laholmsvägen, en förbindelseväg som går mellan centrum och Eurostop vid E6:an. Om det så är frukostfrallor, inredning eller vård du behöver så finner du det nära! Högskola och Ica Maxi hittar du i omedelbar närhet, centrum på gång- eller cykelavstånd. Nya resecentrum finner Du bara dryga kilometern härifrån och skolor, förskolor och gymnasium ligger nära även det. Du cyklar också till Östra Stranden på några få minuter. Badplatsen är speciellt omtyckt för dess långa, finkorniga och hårt packade sandstrand samt för det långgrunda badet! Gröningen på Östra Stranden är en populär badplats i Halmstad, särskilt för de boende på Öster. Under sommaren är det många som vill utnyttja denna lugna plats nära centrum för grillning och bad. Invid Gröningen på Östra stranden sträcker sig en 30 meter långa badbryggan ut från land och 2009 invigdes här Halmstads andra handikappbad. Förutom bad i havet erbjuds ett omklädningshus med handikappanpassad toalett samt dusch och utanför huset finns det handikappanpassade picknickbänkar som gör det möjligt för rullstolsbundna att umgås vid samma bord. På Östra stranden erbjuds förutom bad även en rad aktiviteter såsom t ex minigolf och kitesurfing. Förskolor & skolor Granitens förskola, Granatvägen 8 A Grottans förskola, Nyhemsgatan 11A Klackerups förskola, Blomstervägen 8 Klotets förskola, Malcusgatan 26 Engelbrekts förskola, Engelbrektsgatan 24 Rödhaken förskola (privat), Engelbrektsgatan 22 Fiskens förskola (privat), Mårtenhusgatan 10 Nyhemsskolan, (åk F-5), Stålgatan 10

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på gatan samt två garageplatser för uthyrning

Länkar

Sökhjälp