Skriv ut

Skapa PDF

Vanneberga 3118, del av 3117, Hässleholm

vinslöv

Som gjort för företagarfamiljen då det passar att kombinera boendet med verksamheten. Allting i toppskick.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Kontor
Pris: 6 500 000 kr
Storlek: 910 m²
Tillträde: enl.överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

BOSTADSBYGGNAD: Entréplan: Entréhall med avhängningsmöjligheter. Härifrån når ni trappan både till källare och ena delen av ovanvåningen på bostaden. Till höger finns ett rum med öppen spis och plats för stort matbord. Till vänster finns ett vardagsrum med kakelugn. I anslutning till detta finns ett mindre rum som sen leder vidare till köket samt entrén på baksidan av huset. Stor entré med gott om plats. Ifrån rummet med matplats når man också köket. Vidare ifrån köket kommer man in poolrummet med stora ytor. Härifrån når man maskinrummet med panna, pump till poolen och filter. I anslutning till poolrummet finns också badrum samt toalett. Vidare ifrån poolrummet kommer man till andra delen av bostaden. Här finns ett genomgångsrum där trappan till andra delen av ovanvåningen finns. Längre bort på entréplan finns två stora rum som kan nyttjas som allrum / sovrum eller kanske till verksamheten då det finns separat dörr utifrån till dessa ytorna. Ovanvåningen: Ovanvåningen i anslutning till entrén finns där ett stort allrum med öppen planlösning samt en sovrumsdel och ett badrum. Ifrån det stora öppna rummet når man även ut på en stor terass. Andra delen av ovanvåningen finns det ett stort sovrum på ca 70kvm. Här finns ytterligare två sovrum en toalett, klädkammare och en möblerbar hall. Källarplan: Källare med vinkällardel och förvaring. VERKSAMHETEN: Verksamhet som idag används för profilmaterial. På bottenplan finns ett stort showrum samt ett mindre. Här finns lager och utrymmen för in och ut-leverans. På bottenplan finns även en toalett. Ovanvåningen nås i anslutning till entrén på bottenplan. Ni kommer upp till ett stort öppet showrum med stora fönsterpartier på ena gaveln. I andra gaveln finns en köksdel och två kontor.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1909

Bjälklag

Trä

Fasad

Tegel

Tak

Bettongpannor

Fönstertyp

3-glas

Vatten/avlopp

Kommunalt VA

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Antal Area
Bostad 525
Verksamhet 385
Tomtarea 6 500

Ekonomi

Pris

6 500 000 kr

Taxeringsvärde

1 031 000 kr

Driftkostnad

95 650 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Vinslövs tätort har ca 3 600 invånare. Orten har gamla anor. Namnet löv kommer från lev = arvegods, ett ålderdomligt uttryck. Funna stenåldersverktyg och bronsyxor, eldstäder från järnåldern samt resta stenar vittnar om tidig bebyggelse. Våren 1865 kom premiärtåget till Vinslövs station. Ganska snabbt växte hus upp, först efter de vägar som fanns, men sedan ritades raka, snygga kvarter.

Närservice

Natur och fritid Vinslövs friluftsbad erbjuder en 25-metersbassäng samt en mindre barnpool. Vidare finns en lekplats och kiosk. Intill finns Vinlövs camping med tillgång till bangolfbana och fiske. Belyst 3 km slinga med slät terräng i parkområde.

Kommunikationer

Kommunikation Pågatågen går dagligen sträckan Karlskrona - Kristianstad - Hässleholm - Höör - Malmö samt sträckan Kristianstad - Hässleholm - Åstorp - Helsingborg.

Sökhjälp