Skriv ut

Skapa PDF

Polygonvägen 65, ARNINGE

täby

KONTOR / LAGER OM CA 245 M² I ARNINGE, TÄBY.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Kontor

Pris: 3 500 000 kr /bud.

Storlek: 245 m²

Tillträde: 2016-12-15

Karta

Information

Beskrivning

Egen fastighet i 2-plan med byggår 1990 i Arninge Industriområde. Lokalerna om 245 m² har stor flexibilitet och användningsområde. Idag disponeras lokalerna med 6 kontorsrum samt lager, arkiv, välutrustat kök, dusch/WC samt konferens- och gemensamhets- utrymmen. Lokalerna kan vid behov med lätthet omdisponeras för upp till 10 kontorsrum, alternativt större lagerdel. Lätt tillgängligt med bil fram till egen entré. Gott om fria p-platser invid fastigheten. Lokalerna belägna på friköpt fastighet om 121 m². Lokalerna är i gott skick med genomgående ljus färgsättning. Fastigheten säljes med befintliga inventarier. Samma fastighetsägare sedan 1993, som senaste åren ej bedrivit någon verksamhet att tala om på fastigheten, varför redovisade driftkostnader ej är relevanta då ny verksamhet påbörjas i lokalerna. Se bilagda pdf.fil med objektsinformation och övriga bilagor för mer information! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning!

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Kontorslokaler / Lag 245
Tomtarea 121

Ekonomi

Pris: 3 500 000 kr /bud.

Omgivning

Omgivning/natur: De senaste tio åren har området vuxit enormt och består idag av ett område med externhandel samt ett större område för lättare industri, kontor och dagligvaruhandel. Täby kommun planerar för en tillväxt av 20 000 invånare och 20 000 nya arbetsplatser till år 2030. Naturligtvis har Arninge en stor roll här. Exempelvis finns planer på att Arninge ska bli en mer sammansatt stadsdel med såväl bostäder som arbetsplatser, service och handel. Ett nytt handelshus i en speciell arkitektonisk stil i glas, stål och betong i tre våningar med plats för ett tjugotal butiker planeras, och är ett sätt att genom modern och exklusiv gestaltning lyfta hela området. Även fler parkeringsmöjligheter ingår i dessa planer. Eventuellt byggs också Stockholms första inomhusslalombacke i området på det som idag är Ullnatippen. Kommunikationerna till området måste förstärkas för att klara den framtida expansionen. En ny spårbunden linje, Roslagspilen, utreds av ett flertal intressenter. Även Roslagsbanan går i närheten av Arninge-Ullnaområdet och kan få en ny station genom SLs försorg. Arninge hör alltså till Täby kommun och Täbyborna är företagsamma. Med över 7000 företag ligger kommunen högt upp på listan över de mest företagsamma kommunerna i landet. Ur ett internationellt perspektiv ligger Arninge väldigt strategiskt - nära såväl Stockholm som Arlanda flygplats och med gott om välutbildad arbetskraft, vilket lockar hit många stora och små företag. Norrortsleden mot E4 är ett stort lyft för områdets tillgängliget. Välkommen till Arninge!

Parkeringsmöjligheter/garage: Fria p-platser finns invid fastigheten, vilket gör tillgängligheten för kunder och personal optimal.

Närservice: Lunchrestaurang finns inom området samt en stor bredd av serviceföretag och dagligvaruhandel.

Dokument

Sökhjälp