Skriv ut

Skapa PDF

Lostigen 12, Norrfällsviken

mjällom

Norrfällsviken Hotell & Konferens till salu.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Storlek: 10 749 m²
Karta

Information

Beskrivning

Svensk FöretagsFörmedling i Sundsvall har återigen fått uppdraget att överlåta inkråmet/rörelsen i Norrfällsviken Hotell & Konferens som är naturskönt beläget mitt i hjärtat av Höga Kusten i Ångermanland. Hotellanläggningen såldes i februari i år och nu har den nya ägaren av personliga skäl tagit beslutet att avyttra verksamheten. Norrfällsviken Hotell & Konferens ligger i direkt närhet till Storsands Havsbad och Norrfällsvikens Golfklubbs 18-hålsbana, har sammanlagt 85 bäddar fördelat på hotellet och Kustgårdens Vandrarhem. Anläggningen inrymmer även konferensmöjligheter för ca 150 personer, restaurang, uteservering och bar samt två jacuzzi och en uppvärmd utomhuspool. Rörelsen/inkråmet i Norrfällsviken Hotell & Konferens och de två tillhörande fastigheterna Nordingrå-Mjällom 6:187 och Nordingrå Mjällom 4:15 ingår i överlåtelsen. Den totala markarealen uppgår till 10 749 kvm. Rörelsen är mycket utvecklingsbar för rätt entreprenör. Läs mer på www.norrfallsviken.com.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Övrigt 10 749
Tomtarea 10 749

Omgivning

Omgivning/natur

Norrfällsviken är ett 350 år gammalt fiskeläge. Idag finns här bl.a. camping, sommarstugor, fiskemuseum och golfbana Storsands havsbad ligger i området för de som vill bada i havet.

Övrig information

Övrigt

Här finns möjligheten att förvärva; * Ett etablerad hotell- och konferensanläggning i hjärtat av Höga Kusten, Kramfors kommun, Västernorrlands län. * En anläggning med begränsad konkurrens i närområdet. * En anläggning där det gjorts stora investeringar i verksamheten sedan 2009. * Ett hotellet är beläget mitt i världsarvet Höga Kusten området med mycket vackra omgivningar. * En verksamheten som har fortsatt utvecklingspotential. * En verksamhet där de nuvarande och tidigare ägare har tagit de inledande investeringarna. * Efterfrågan på hotell och vandrarhem i regionen är stabil och ökande i hela Höga kusten-området.

Länkar

Sökhjälp