Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 99, Norrmalm

stockholm

Modern och ljus lokal nära Odenplan och CIty. Var med och påverka ny planlösning och utseende.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 469 - 469 m²
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en fin kontorslokal på 5 trappor med mycket ljusinsläpp från två väderstreck. Då kontoret kommer genomgå en genomgripande renovering finns det som ny hyresgäst stor möjlighet att påverka planlösning och materielval. Garage med p-platser finns att tillgå i fastigheten. Möjlighet till två entréer från Drottninggatan 97 samt 99. Lokalen är nu uthyrd och in flyttar en psykologmottagning som kommer att bygga flertalet rum på våningsplanet. Det går att dela upp lokalen med två separata ingångar. Garaget i huset har även cykelparkering. Odenplan och Citytunneln ligger strategiskt nära och bra. Flera techbolag sitter i närheten. Il Cafe och Grill är grannar med huset, så även YUC och Studentpalatset.

Utförande

Byggår

1966

Våningsplan

5 av 6

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft samt fjärrkyla.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 469 469

Omgivning

Närservice

Gott om restauranger och caféer i området. Stort serviceutbud på såväl dag- som kvällstid.

Kommunikationer

T-bana: Goda kommunikationer i form av ca 5 minuter gång till både Odenplan- och Rådmansgatans tunnelbana och busstation Buss: Goda kommunikationer i form av ca 5 minuter gång till både Odenplan- och Rådmansgatans tunnelbana och busstation. I samma kvarte Tvärbana: Citybanan invigs vid Odenplan under sommaren 2017 som öppnar för god kommunikation via pendeltåg och fjärrtåg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten vetter mot vackra Observatorielunden och endast ett par minuters gång till Vasaparken, Sveavägen och Drottninggatans trevligast del.

Sökhjälp