Skriv ut

Skapa PDF

Fredsdalsgatan 2 A, CENTRUM

simrishamn

Fakta

Bransch: Restaurang/Café
Pris: 675 000 kr. Diskuteras
Antal anställda: 2
Kommun, område: Simrishamn, CENTRUM
Karta

Information

Beskrivning

Om företaget På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.

Utförande

Bransch

Restaurang/Café

Startår

2009

Antal anställda

2

Verksamhet

OBJEKTBESKRIVNING EU Commerce AB har uppdrag att förmedla en pizzeria/restaurang i Simrishamn/Österlen. Den ligger i Simrishamns centrum, 400 m från havet med gratis uteservering, parkering utanför och har drivits av samma ägare i 8 år. Pizzerian fungerar mestadels som pizzabutik och är den enda på orten som har utkörning av pizza som service. Man har stängt på måndagar, resten av veckan har man öppet mellan 15.00 och 21.00 d.v.s. 36 timmar i veckan. Utanför pizzerian finns en sagolik trädgård som drar till sig mycket turister under sommarmånaderna. Domänen (taxipizza.se) som man äger, är värderad till ett par hundra tusen kronor vilken går köpa separat eller inkluderad i priset. Lokalen består idag av en affärs lokal med två entréer, och en bostad (tre r.o.k.) som används som del av rörelsen. Utöver pizza på menyn, finns kebab, hamburgare, plankstek och al á carte meny som ofta körs ut till stora beställningar vid catering. www.taxipizza.se Att öppna för lunch alla dagar och kvällar, skulle med alkoholtillstånd, öka omsättningen avsevärt.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

675 000 kr. Diskuteras

Varför är detta en bra investering?

F A K T A Objekt nr: 3043 Bransch: Pizzeria Restaurang Namn: Taxi Restaurang & Pizzeria Adress: Fredsdalsgatan 2 A Ort: 272 34 Simrishamn Oms: 1 500 000 kr Yta: 150 kvm Hyra: 8000 kr Markhyra: 0 kr Sittpl: 20 + 30 ute Pris: 675 tkr eller Bud

Länkar

Sökhjälp