Skriv ut

Skapa PDF

Brogatan 15A-E, Forsvägen10-12, Knislinge

knislinge

Hyreshusenhet belägen i Knislinge med 6 st lägenheter, en butik samt lokaler. Fastigheten har en areal på 2 749 kvm och lägenhetsarea på totalt 444 kv.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt

Pris: 1 200 000 kr

Storlek: 619 m²

Tillträde: 2016-11-09

Karta

Information

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning Huvudbyggnad i två plan med källarplan från 1934 Inrymmer 6 st lägenheter som med hall, kök, badrum, allrum och sovrum. Kök med standardutrustning, vissa lägenheter med nyare skåpsutrustning i köken. Vidare finns butik på ca 75 kvm med toalett och personalrum samt lager/kontor på ca 100-125 kvm delvis under huvudbyggnad och delvis i markplan. Flera större och mindre utrymmen. I källardelen finns elcentraler, äldre pannrum med äldre panna och pelletsbrännare. Även lägenhetsförråd och lokal finns. Fasad tegel, pannor på yttertak. Trapphus betong. Fönster typ 2-glas med vissa inslag av isolerglas. Vattenburen värme, pellets. Stommar ovan källardelar i trä. Yttertak pannor, tillbyggnader plåt- och papptak. Förråd/ garage. Större fristående byggnad i ett plan. Tillbyggnad på ca 15-20 kvm som utgörs av förråd. Helt i betong med fasader i träpaneler och plåttak. Golv i betong. El och vatten indraget. Tomtbeskrivning Areal: 2 749 kvm Tomttyp: gräsytor, kommunikationsytor, lekområden och asfalterade parkeringsplatser Taxeringskod 321, hyreshusenhet, bostäder och lokaler Upplåtelseform Äganderätt Övrigt Bygglov saknas för 5 av lägenheterna enligt kommunen. Utvändiga skicket är sammantaget i sämre skick. Åtgärder behövs för att erhålla godkännande ur brand-, ventilation- och tillgänglighet.

Utförande

Planlösning: Se beskrivning och värdering som finns på vår hemsida.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten säljs på exekutiv auktion hos Kronofogden. För mer information om visning, försäljningsvillkor och budgivning besök Kronofogdens hemsida: www.kronofogden.se.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår: 1934

Stomme: Stommar ovan källardelar i trä

Fasad: tegel

Tak: Huvudbyggnad med pannor. Tillb

Fönstertyp: 2-glas med vissa inslag av iso

Uppvärmning: Vattenburen värmme via pelletspanna

Ytor Antal Area
Bostad 6 444
Kontor 1 100
Butik 1 75
Tomtarea 2 749

Ekonomi

Pris: 1 200 000 kr

Taxeringsvärde: 1 089 000 kr

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Förråd/garage: större fristående byggnad i ett plan helt i betong med fasader i träpaneler och plåttak. Golv i betong, el indraget samt vatten. Fasader och sarg vid tak delvis i sämre skick.

Länkar

Sökhjälp