Skriv ut

Skapa PDF

Glimsåsvägen 11, 11B, Ellös

ellös

Ett välbyggt hus med god standard och ett gott skick. Väl lämpad som utbildningslokal eller kursverksamhet. Byggnad till salu som står på arrendemark.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt

Pris: 2 500 000 kr. Utgångspris, arrendeavgift på 6000kr/år.

Storlek: 795 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Entréplan innehåller huvudentré. Kapprum, Tre st toaletter, varav 1 st handikappanpassad. Sex stycken skolsalar. Pannrum. Entréplan om ca 432 kvm. På golven finns golvklinker/plastmattor/parkettgolv. Väggarna är målad väv. Tak är utrustad med akustikplattor. Entréplan är rustad med rörelselarm och brandlarmsanläggning. Övre plan om ca 328 kvm är ej fastställd. Som ger dig möjlighet att inreda på det sätt som passar verksamheten bäst. Ledningsdragning för vatten, avlopp, värme- och ventilation finns framdragna till golvnivå på övre plan. Ett tornrum om ca 35 kvm som är färdigställt, utgång till balkong. Personalutrymme saknas för närvarande. Hiss är markerad på ritningunderlag men ej installerad.

Övrigt

Övrigt: Skolbyggnaden är belägen på arrenderad mark inom angiven fastighet med ett relativt centralt läge i Ellös samhälle. Byggnaden är belägen i omedelbar anslutning till f.d Folkets Park. Avståndet till kommuncentrum i Henån är c 15 km. Huset har disponeras för utbildningsverksamhet. På den aktuella arrendetomten har under år 2006 uppfört en skolbyggnad i 1½ plan utan källare. Inhägnat mot Glimsåsvägen (väg 178) Arrende avtal: Verksamhet: Konferens- och utbildningverksamhet Parkering: på markerade platser Arrendetid: 2006-07-01-2055-06-30 Arrdendeavgift: 6 000 kr/år Indexvillkor: arrendeavgiften är bunden till konsumentprisindex (KPI) Arrendeförlängning: femårsperiod.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår: 2006

Grund: Betongplatta

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Trä

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: Mekanisk T/F med värmeåtervinning

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme från jordvärmepump med luftväxlingssys

Yta: Övrigt 795m²

Ekonomi

Pris: 2 500 000 kr. Utgångspris, arrendeavgift på 6000kr/år.

Omgivning

Vägbeskrivning: Från Göteborg: kör mot Orust över Tjörnbron, vid Varekil tag höger mot Ellös till väg 178:a. Innan du kommer ner i Ellös centrum ligger byggnad på din högra sida, kör in vid Ellös parken.

Länkar

Sökhjälp