Skriv ut

Skapa PDF

Nöbbelöv 772, Nöbbelöv/Fjelie

lund

Nu finns chansen att förvärva 2 parhus strax utanför Lund. I dagsläget har ett av husen hyresgäster som nuvarande ägare vill att man tar över!

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad

Pris

Inkom med indikativa bud.

Storlek

145 m²

Tillträde

enligt överrenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheterna är taxerade som privatbostäder och inte kommersiella enheter. Då det finns stabila hyresgäster så önskar säljaren att avyttra till någon som vill fortsätta att driva husen i uthyrningssyfte alternativt bo i det ena huset själv. Ett av husen är vitputsat med svart plåttak och det andra är ett gult tegelhus med tegelpannor. Drift- och underhållskostnader ca 36 000kr/år för båda husen tillsammans. Nöbbelöv 773 (Vita huset). 2011 – renoverades kök, uterum, badrum och ytskikt. 2014- Bytt fönster, ny elcentral, ny värmeväxlare luft/luft, tilläggsisolering 2015- Ny spis, nytt kylskåp, ny tvättmaskin. Ny djupborrad brunn med tillhörande pump, filter och ledningar. Nöbbelöv 772 (Gula Huset) 2015- renoverades kök, vitvaror, tvätt, nytt vattensystem, ny ytterdörr, ytskikt, innerväggar, ny el-central och ny el. Hyresnivån är 6750kr/mån.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Det vita huset är på 75kvm och har 4 ROK varav 2 sovrum (se bifogad planlösning) och det gula huset är på 70kvm och är 3 ROK varav 2 mindre sovrum på övre plan. (Tyvärr saknas planlösning).

Byggnader

Byggnad 1

Yta

Bostad 145m²

Ekonomi

Pris

Inkom med indikativa bud.

Hyresintäkt

165 000 kr/år

Driftkostnad

36 000 kr/år

Sökhjälp