Skriv ut

Skapa PDF

Företagsvägen 9, Gammelstad

gammelstad

PEGASUS Real Estate har glädjen att erbjuda en kontorsfastighet i Gammelstad med suveränt skyltläge mot den mycket trafikerade Riksväg 94.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Kontor, Övrigt
Pris: 11 000 000 kr
Storlek: 1 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten ligger på en lugn gata och har stora fina grönytor. Kontorsbyggnaden är i tre plan har en uthyrningsbar lokalyta om cirka 1 300 kvm och är uthyrd till ett flertal hyresgäster, bland annat Sveaskog Förvaltings AB och Relitor Engineering AB. Högst upp i huset finns för hyresgästerna en populär relaxavdelning med bastu, dusch och kök. På den asfalterade gården finns cirka 40 motorvärmarplatser. Fastigheten överlåtes i bolagsform.

Planlösning

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1991

Grund

Kantförstyvad och isolerad pla

Stomme

Pelare och balkar av stål. Tra

Fasad

Träpanel.

Tak

Profilerad plåt.

Fönstertyp

Mot trafikleden 4-glasfönster

Ventilation

Luft-behandlingssystem med till- och frånluft, utrustad med

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburet system.

Ytor Antal Area
Kontor 1 300
Tomtarea 9 848

Ekonomi

Pris

11 000 000 kr

Hyresintäkt

1 410 000 kr/år

Taxeringsvärde

4 555 000 kr

Driftkostnad

551 000 kr/år

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp