Skriv ut

Skapa PDF

Hantverksvägen 2k, Kyrkåkra

luleå

PEGASUS Real Estate kan erbjuda en välförvaltad och välunderhållen fastighet med en stabil hyresgäst, Gunnar Karlsen Sverige AB.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 11 200 000 kr
Storlek: 1 049 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är belägen på industriområdet Kyrkåkra i Gammelstad i Luleå, nära expansiva industriområdet Tuvåkra. På fastigheten, som delvis är asfalterad och delvis grusad, finns två byggnader. En kontorsbyggnad om cirka 630 kvm som förutom kontorsrum bland annat är utrustad med ett mycket fräscht kök med klinkergolv, modern vit köksinredning och mycket bra maskinellstandard. Köket är öppet till nock i tak och har ett härligt ljus då det har stora fönster. Kontorsbyggnaden byggdes ut 2012 och då byggdes bland annat köksdelen. I direkt anslutning till köket finns ett konferensrum. Kontorsrummen har generellt linoleumgolv respektive laminatgolv. Kundentrén har klinkergolv. De flesta väggar i kontorsdelen har glasfiberväv som är ljusmålad. Från kundentrén finns det utgång till en altan med markiser. Det finns en fräsch relax med dusch och en fin bastu. Relaxdelen har klinkergolv. Bakom kontorshuset ligger en produktionslokal om cirka 436 kvm. Produktionslokalen är utrustad med fem portar. Utöver lager och produktionsytor finns omklädnings-rum, kök, dusch samt wc. Det finns cirka 24 motorvärmarplatser. Fastigheten överlåtes i bolagsform.

Planlösning

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1998

Ytor Antal Area
Kontor 643
Varmlager 406
Tomtarea 7 106

Ekonomi

Pris

11 200 000 kr

Hyresintäkt

1 005 000 kr/år

Taxeringsvärde

3 181 000 kr

Driftkostnad

114 000 kr/år

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp