Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 21, Sanden

boden

Välunderhållen hyresfastigheter med bra läge på Sanden i centrala Boden. 14 lägenheter om cirka 810 kvm, samt en lägenhet i källaren om 40 kvm.

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad

Pris

8 800 000 kr

Storlek

850 m²

Karta

Information

Beskrivning

Två hyresfastigheter med bra läge på Sanden i centrala Boden. Ena fastigheten innehåller sex lägenheter, varav två 1:or och fyra 2:or. Total lägenhetsyta cirka 340 kvm. Det finns även i källaren en precis färdigställd lägenhet om cirka 40 kvm. Lägenheterna är överlag välunderhållna och löpande renoverade. Badrummen är till största del helkaklade. De flesta rum har parkettgolv. Alla lägenheter utom två har balkong. I källaren finns utöver den nya lägenheten, maskinrum för fjärrvärme, fastighetsägarförråd och källarförråd för hyresgäster. Det finns vindsförråd för hyresgäster. Den andra fastigheten innehåller åtta lägenheter, varav fyra 1:or, två 2:or och två 3:or. Total lägenhetsyta cirka 470 kvm. Lägenheterna är överlag välunderhållna och löpande renoverade. Badrummen är till största del helkaklade. De flesta rum har parkettgolv. Sex lägenheterna har fungerande öppen spis. Mycket stora fina balkonger. I källaren finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt en mangel. Det finns även ett torkrum, cykelförråd, ett källargarage, fastighetsägarförråd, källarförråd för hyresgäster samt ett f.d. uthyrningsrum (ej godkänt idag). Det finns vindsförråd för hyresgäster. På gården står fristående friggebod som används av fastighetsägaren för förvaring. Hyreshusbyggnaderna är sammanbyggda med en garagebyggnad i tegel. Denna byggnad innehåller fyra garage (med nya portar, två med motordrift). På båda fastigheterna finns dessutom totalt 13-platser. Fastigheterna överlåtes i bolagsform. Kontakta PEGASUS Real Estate för mer information. Det går även bra att kontakta ägarna direkt: * Bo-Lennart Lundström, e-post: bolennart_lundstrom@hotmail.com , telefon: 0703698800 * Anita Nordgren, epost: anita.nordgren@live.com , telefon: 0730520825.

Övrigt

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Byggnader

Byggnad 1

Grund

Källare

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Tak

Plåt

Fönstertyp

Treglas

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen

Ytor Antal Area
Bostad 810
Möjlig nybyggnation 40
Tomtarea 3 716

Ekonomi

Pris

8 800 000 kr

Hyresintäkt

832 000 kr/år

Taxeringsvärde

2 711 kr

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

4 stycken garage och 13 p-platser.

Sökhjälp