Skriv ut

Skapa PDF

johanneshov

En av de marknadsledande företagen inom sitt område i service branschen och har funnits i många många år och levererat goda resultat.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Pris: 9 500 000 kr. Resultatet för verksamheten visar ett överskott om i genomsnitt 500.000 kronor per år. Bolagets fria egna kapital om drygt 3 miljoner och obeskattade reserver om ytterligare ca 1 miljon ingår. Värdet på Goodwill och Kundstock bedömer vi till 2 miljoner.
Omsättning: 23 000 000 kr
Antal anställda: 9
Kommun, område: Stockholm,

Information

Beskrivning

Företaget är ledande i sin bransch säljer alla typer av köksmaskiner till Stockholms krogar och har givetvis även service på dessa. Dessutom har man personal som är mycket kunniga i köksplanering och kan rita in t.ex. ett helt nytt kök med vatten, avlopp, el och kyla. Samma ägarbild under de senaste tolv åren. Resultatet för verksamheten visar överskott om i genomsnitt 500.000 kronor per år. Bolaget har ett fritt eget kapital om drygt 3 miljoner och obeskattade reserver om ytterligare ca 1 miljon. Vi bedömer värde på Goodwill och Kundstock till ca 2 miljoner. Det begärda priset gäller för Bolagets aktier. Kontakta oss mäklare för närmare upplysningar samt ett möte.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Startår

2000

Antal anställda

9

Antal kunder

500

Utrustning som medföljer

Hyresrätt för kontor och lager, maskiner och inventarier tillhöriga rörelsen, varulager, goodwill, kundkartotek innebärande kundstock

Verksamhet

Försäljning av nya och begagnade produkter och service av dessa

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

9 500 000 kr. Resultatet för verksamheten visar ett överskott om i genomsnitt 500.000 kronor per år. Bolagets fria egna kapital om drygt 3 miljoner och obeskattade reserver om ytterligare ca 1 miljon ingår. Värdet på Goodwill och Kundstock bedömer vi till 2 miljoner.

Omsättning

23 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Företaget har god lönsamhet och är ledande i sin bransch

Länkar

Sökhjälp