Skriv ut

Skapa PDF

Olofsgatan 10, Sigtuna

sigtuna

Hyresfastighet med en byggnad om totalt ca 566 m² som är i genomgående mycket bra standard. Fastigheten har ett bra läge i Sigtuna!

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Kontor, Övrigt

Pris: 9 500 000 kr. Utgångspris.

Storlek: 566 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten "Tandläkarhuset" utgör en hyresfastighet med mycket bra läge i Sigtuna. Byggnaden är genomgående i mycket bra standard. På tomten finns det gott om parkeringsmöjligheter för personal och besökare. Sigtuna är ett samhälle som erbjuder äldre arkitektur och vackra miljöer kombinerat med goda kommunikationer och är idag under stor expansion. Staden har i över tusen år varit en mötesplats!

Övrigt

Övrigt: SÄLJES I BOLAGSFORM.

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare

Byggår: 1950-60-tal & 1985

Renoveringsår: 1985,2004, 2008, 2013 och 2016

Beskrivning: Byggnaden består av 1, 5 plan i vinkel med källare och är idag en tandläkarpraktik. Byggnaden har en glasad entré med tillgång till hiss. Plan 1 om en totalyta om ca 238 m² är fördelad på ca 117 m² i huvuddelen och ca 121 m² i den vinklade delen av huset. Huvuddelen har en entré/kapprum med intilliggande väntrum, RWC, flera behandlingsrum/kontor. I den vinklade delen finns fler behandlingsrum/kontor samt personalutrymmen med kök, matplats och toalett med dusch. Plan 2 om totalt ca 90 m² har också väntrum, flera behandlingsrum/kontor samt två toaletter. I källarplanet om totalt ca 238 m² är som plan 1 uppdelad på huvuddel om ca 117 m² och den vinklade delen om ca 121 m². Huvuddelen har förrådsutrymmen, flera allmänna utrymmen varav ett med pentry samt pannrum och elcentral. Den vinklade delen består av förrådsutrymmen, allmänna utrymmen, omklädningsrum med dusch, wc samt fläktrum.

Grund: Betong.

Stomme: Betong.

Bjälklag: Betong.

Fasad: Tegel.

Tak: Takpannor.

Hängrännor: Plåt.

Fönstertyp: 2-glasfönster.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning: Bergvärmepump.

Ytor Antal Area
Kontor 1 328
Källaryta 1 238
Tomtarea 2 342

Ekonomi

Pris: 9 500 000 kr. Utgångspris.

Driftkostnad: 153 920 kr/år

Omgivning

Närservice: Fastigheten ligger intill stadskärnan i Sigtuna som erbjuder mycket god service i forma av livsmedelsbutiker, apotek, frisörer, caféer och restauranger. Staden erbjuder dessutom mycket vackra promenadstråk längs både gågatan med den äldre arkitekturen och längs vattnet med utsikt över Sigtunafjärden.

Kommunikationer: Från Sigtuna finns det goda kommunikationer både via landsvägarna 263 alldeles utanför Sigtuna samt 255:an som leder till E4:an och E18. Busstorget erbjuder mycket goda kommunikationer till Arlanda, Märsta, Stockholm och Uppsala.

Sökhjälp