Skriv ut

Skapa PDF

Vitmossevägen, Hedenstorp

jönköping

Lokal i bostadsrättsform!

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 995 000 kr. Fastpris. Månadsavgift 4064 kr/ månad.
Storlek: 225 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal i bostadsrättsform! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en modern lokal med flexibla lösningar i bostadsrättsform - Med bostadsrättsformen uteblir höga hyror och möjlighet ges till att investera i en värdeutvecklande enhet med eget ägande som även går att hyra ut i andra hand. 24 stycken lokaler om två våningsplan. Våning 1 är ca 118 kvm. Våning 2 är 113kvm/enhet. Våning 2 är utan trappens hål 107kvm I denna typ av lokal är bl.a. följande verksamheter lämpliga; elfirmor, wwc-firmor, kemtvätt, skrädderi, reklambolag, åkeri, köksföretag, kakelbutiker, it, näthandel med lager. Varför Brf Hedenstorp företagsby - Detta projektet är unikt då lokalerna levereras kompletta med kök, badrum, innertak, belysning. - Byggnation påbörjad och beräknas vara klart klart Q1 2017. - Jönköpingsbostäder har medverkat vid utformningen av den ekonomiska planen - tryggt och stabilt! - Föreningens lån finansieras av Handelsbanken - Stor tomt och stora avlastningsytor minst två parkeringsplatser ingår. - Drift och skötsel av fastigheten är gemensam och ingår i månadsavgiften - Eftersom fastigheten ligger i ett område som befinner sig i en kraftigt expansiv fas så finns god möjlighet till värdeutveckling. - Bra investeringsobjekt. - Andrahandsuthyrning till näringsidkare är tillåten. - Hedenstorp som tillhör det mesta expansiva industri-/lagerområde i Jönköping just nu. - Ett av områdets bästa läge då lokalerna syns och exponeras tydligt över stora delar av Hedenstorp Andrahandsuthyrning är tillåten. Eftersom kök, innertak och wc mm ingår kan man endast reservera sig mot färgval och liknande. Säljaren reserverar sig för ändringar.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Entré plan Första våningen passar utmärkt för olika typer av verksamheter, såsom lager- och föravringsyta, webshopverksamhet, bilmekaniker och dylikt. Lokalen är i två plan och har en bottenplatta om cirka 118 m² med cirka 5 meter till tak. Motordrivna taksjuktsportar med fjärrsändare, slipat och behandlat betonggolv med en spolränna som är kopplad till fastighetens oljeavskiljare. Avloppsgrupp samt vatten och el är framdraget. Från det nedre planet leder en trappa till det övre planet. Övre plan Det övre planet har även access till ett trapphus med transporthiss via en 1,5 m bred korridor. Ytan passar perfekt som kontorsyta. Grundbelysning ingår i form av lysrör. Övre planet har en öppen planlösning på drygt 107 m² och en takhöjd om cirka 2,5 meter. Golvet blir trä alternativt klinkers. Färdiginstallerat kök och WC ingår i bostadsrätten.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2017

Grund

Självbärande platta på mark me

Stomme

Tung stomme i betong

Fasad

Sandwishpanel, mineralull 200

Tak

Låglutande med mineralull 200

Fönstertyp

Energiglas, 3-glas aluminium

Ventilation

Separat med extern motor

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via fjärrvärme

Yta

Övrigt 225m²

Ekonomi

Pris

995 000 kr. Fastpris. Månadsavgift 4064 kr/ månad.

Omgivning

Omgivning/natur

Utanför fastigheten finns parkeringsplats som disponeras av bostadsrättsinnehavaren. Utöver detta finns disponibel yta utanför ingången. Gårdsplanen är asfalterad och inhägnad med stängsel och grind. Elektroniska grindar skyddar området och hålls låsta efter kontorstid. Efter kontorstid används fjärrkontroll för att hantera grindarna.

Dokument

Länkar

Sökhjälp