Skriv ut

Skapa PDF

Mollösund

mollösund

Med ett unikt läge direkt vid havet och vid infarten till Mollösunds hamn ligger denna affärslokal. 100-tals båtar passerar varje dag under högsäsong.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik
Pris: 4 500 000 kr eller enligt ök
Storlek: 190 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkända Mollösunds Skeppshandel har funnits i över 30 år. En unik affär med en karaktär som inte infinner sig på många andra ställen. Unikt beläget vid infarten i Mollösunds hamn med över 100 båtar som passerar vid högsäsong.

Utförande

Byggnader

Affärslokal

Byggnadstyp

2½ planshus

Beskrivning

Byggnaden består av tre våningar, på de två första våningarna bedrivs skeppshandel och den tredje våningen är avsedd för personalutrymme med kök och relaxmöjlilgheter

Ytor Antal Area
Butik 1 140
Personalutrymme 1 50
Tomtarea 160

Ekonomi

Pris

4 500 000 kr eller enligt ök

Omgivning

Omgivning/natur

Direkt vid havet vid infarten till Mollösunds hamn.

Övrig information

Övrigt

Affärslokal på arrende ligger vid bryggan i Mollösunds hamn. Lokalen består av 3 våningar med brygga och en dieselstation framför byggnaden. Här passerar 100-tals båtar varje dag under hösäsongen. Välkända Mollösunds Skeppshandel har funnits i mer än 30 år. En unik affär med karaktär som inte finner sig på många andra ställen. Det finns möjlighet att fortsätta driva Skeppshandeln vidare med nuvarande företagsnamn. En mycket kunnig och välutbildad personal samt inventarier och dieselmacken på brygganpersonal. En lönsam investering för rätt köpare! Även juridisk person får köpa.

Sökhjälp