Skriv ut

Skapa PDF

Härdgatan 2, Industriområdet

varberg

I ett av Varbergs mest expansiva område erbjuds nu möjlighet att köpa en lokal i bostadsrättsform. Byggnaden är en gedigen kvalitetskonstruktion.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 1 200 000 kr. Pris från 1 200 000 kr till 1 350 000 kr beroende på läge.
Storlek: 900 m²
Tillträde: Tillträdesdagen är preliminär
Karta

Information

Beskrivning

I ett av Varbergs mest expansiva område erbjuds nu möjlighet att köpa en lokal i bostadsrättsform. Byggnaden är en gedigen kvalitetskonstruktion av betong och stål. En mycket flexibel planlösning och välplanerat läge med mycket rörelse i området.

Utförande

Planlösning

Botteplan På bottenvåningen om 90 m² är golvet av betong och takhöjden är 422 cm. Portarna in till byggnaden är av hög kvalitet med härdat glas och har en höjd på 400 cm samt en bredd på 350 cm. Det finns även en separat dörr som går att dela av så att trappan leder direkt upp till ovanvåningen utan tillgång till bottenvåningen som då kan användas som lager eller verkstad utan att störa verksamheten på våning två. I golvet finns brunn med oljeavskiljare och under trappan finns förberett med anslutningar för VA om man vill inreda ytterligare en toalett där. Våningarna är separata brandceller som går att användas helt separat vid t.ex. uthyrning. Ovanvåning På ovanvåningen om 90 m² finns möjlighet till kontor eller annan verksamt som inte är lika skrymmande som bottenvåningen tillåter. Mot ena kortsidan finns badrum och köksdel placerat. Trappan som leder upp till ovanvåningen går att komplettera med hiss om behovet finns. På varje kortsida finns fyra fönster placerade, alla öppningsbara. De lokaler som ligger på gavlarna har fler fönster. Standard På bottenplan är betongplattan obehandlad och innerväggar är vit sandwichpanel. Trappan upp till ovanvåningen ingår. På ovanvåningen finns skivmaterial på golv samt innerväggar av vit sandwichpanel. I köksdelen finns klinkers på golvet och köket ingår, men utan vitvaror. Badrummet har plastmatta på golvet och målade väggar. Duschkabin, wc, handfat ingår. Se separat tillvalslista för parkettgolv, gipsade och målade väggar samt paket med vitvaror.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2016

Renoveringsår

2016

Grund

Betongplatta

Stomme

Isolerad ståltomme.

Fasad

PLåt

Tak

Papp

Fönstertyp

Treglas

Ventilation

Mekanisk ventilation med frånluft och tilluftsdon. På ovanvå

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp, gemensamt abonnemang med enskil

Uppvärmning

Ovan- och undervåningen värms av två separata luft-luftvärme

Ytor Antal Area
Bostad 45 180
Kontor 45 180
Industri 90 180
Varmlager 90 180
Övrigt 90 180

Ekonomi

Pris

1 200 000 kr. Pris från 1 200 000 kr till 1 350 000 kr beroende på läge.

Omgivning

Omgivning/natur

Sydöst om lokalen kommer Varbergs nya återvinningscentral att anläggas, ett garanterat dragplåster som kommer ge mycket rörelse i området. Notera att återvinningscentralen inte kommer ha någon förbränning eller flisning och därför inte kommer medföra buller eller störningar.

Företag i närheten

Nya återvinningscentralen kommer att öppna

Parkeringsmöjligheter/garage

Till varje lokal ingår två parkeringsplatser.

Skyltläge

Alla lokaler får möjlighet till fasadskylt mot sydöst.

Vägbeskrivning

Tomten ligger i hörnet av där Härdgatan och Björnabergsgatan möts.

Övrig information

Övrigt

Lokalerna bokas via ett bokningsavtal, i samband med detta erläggs 25.000 kr. Hösten 2016 kommer detta att ersättas med förhandsavtal då 150 000 kr i förskottsbetalning inbetalas. När lokalerna är färdiga under 2017 erläggs full slutbetalning i samband med att lokalen lämnas över.

Länkar

Sökhjälp