Skriv ut

Skapa PDF

Bolag inom VVS-branschen.

Fakta

Bransch: Byggverksamhet
Omsättning: 20 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva ett Bolag vars inriktning handlar om sol– luft– berg– sjö och jordvärme. I Sverige blir vi allt mer medvetna om klimat och energifrågor varför Bolaget har en relevant verksamhet med intressanta och givande framtidsmöjligheter. Bolaget är återförsäljare till ett välkänt varumärke och satsar särskilt på långsiktiga trygga kundrelationer vilket borgar för en trygg och stabil tillväxt.

Utförande

Bransch

Byggverksamhet

Verksamhet

Sverige är klimatmedvetet och vi blir allt bättre. Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett Bolag vars inriktning handlar om sol-, luft-, berg-, sjö- och jordvärme. Verksamheten består av tjänster och produkter inom VVS-området med tonvikt på just energi. De ändamålsenliga och väl utformade egna lokalerna om 600 kvm har ett centralt och naturskönt läge. Affärsidén är att sälja och utföra service och VVS- arbeten inom Bolagets verksamhetsområden samt erbjuda värmepumpar för villa och fastighet. Visionen i nuvarande drift är att bolaget kall vara ett ledande företag inom värmepumpsteknik där man prioriterar engagemang, kompetens, kvalitet och förnyelse.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Verksamhetens styrkor är i första hand den lokala förankringen med väl inarbetad kundkrets samt medvetna och konkreta strategier för långsiktiga kundrelationer. Det personliga bemötandet tillsammans med en professionell attityd ger en hög servicenivå som uppskattas av kunderna. Bolaget är smidigt och mån om sina kunder, noggranna och verksamheten drivs med ett mycket stort mått av ordning och reda. Verksamheten har stora utvecklingsmöjligheter med tonvikt på energisparområdet. Sverige är framstående inom energiområdet med medvetenhet och kunskap hos många, en utveckling som sannolikt kommer att fortsätta. Bolaget har vidare en god struktur och en väl genomabetad verksamhet i affärer men också avseende den interna ordningen.

Länkar

Sökhjälp