Skriv ut

Skapa PDF

Ottsjö Ottarvägen 9, Ottsjö

undersåker

Fritidsbostad eller permanentboende i hus med fyra lägenheter. Köp tillsammans och nyttja själva, hyr ut eller bygg om till tvåfamiljshus.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 1 950 000 kr utgångspris.
Storlek: 236 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fritidsbostad eller permanentboende - båda alternativen är bra i detta hus med fyra lägenheter. Köp tillsammans och nyttja själva, hyr ut eller bygg om till tvåfamiljshus.

Övrigt

Övrigt

Lägenheterna har inte hyrts ut utan nyttjats av ägarna själva. Taxerad hyresintäkt stämmer därför ej. Ottsjö är en fjällby mitt i den jämtländska fjällvärlden inbäddad mellan fjäll, skogar och sjöar. Ottsjö brukar kallas Årefjällens pärla och är en av Sveriges allra vackraste fjällbyar! Det är 3 mil till Åre och 18 km till Undersåker och tågstation. Till närmaste alpina anläggning i Trillevallen är det 10 km. I Ottsjö, på gångavstånd, finns en ICA affär med stort servicetänk. Vildmarken finns utanför dörren! Turskidåkning, fjällvandring och fiske, bad och skoteråkning är bara en del av det stora utbud som väntar. Skidled och skoterled passerar nära. Klassiska Vålådalen ligger 2 mil bort. Kontakta mäklaren för mer information. Se gärna Ottsjös egen hemsida: ottsjo.com för mer information och inspiration.

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp

1 1/2 plan

Byggår

1985

Beskrivning

Huset består av fyra lägenheter. De båda lägenheterna till höger har fjärrstyrning av värme via telefon. De två till vänster har uppvärmning via frånluftsvärmepump från 2013. Lgh 1 (entréplan till höger) ca 70 m² med fyra rum och kök: Denna lägenhet byggdes om och renoverades 2004. Hall med trägolv. Duschrum/wc med klinker och golvvärme, väggar av trä, duschkabin, wc, och tvättställ. Kök med originalinredning och trägolv. Spis -85, diskmaskin -03 och kyl/frys -05. Groventré/tvättstuga med klinkergolv och golvvärme, tvättmaskin -08, torkskåp och varmvattenberedare -85 (defekt kompressor) Litet allrum med utgång till altan i söder. Tre sovrum i olika storlekar. Lgh 2 (entréplan till vänster) ca 70 ² med två rum och kök: Samma planlösning som lgh 1 men spegelvänd och med ett stort allrum/vardagsrum och ett stort sovrum. Lägenheten är i originalskick från 1985. Flånluftsvärmepump Nibe från 2013 som värmer både lgh 2 och 4. Lgh 3 (övre plan till höger) ca 48 m² med allrum/kök och två sovrum: Nedre hall med klinkergolv (defekt värmegolv). Övre hall med plastmatta. Mysigt kök/allrum med utgång till balkong med strålande utsikt mot sjön och fjällen i söder. Kyl/frys -85 och hällspis från -94. Två sovrum. Alla element i denna lägenhet är utbytta till oljefyllda. Lgh 4 (övre plan vänster) ca 48 m² med allrum/kök (spis från 2015) och två sovrum: Samma planlösning som lgh 3 men spegelvänd. I både lägenhet 3 och 4 finns ett rejält vindsutrymme på 10-12 kvm, som man skulle kunna göra om till ett extra sovrum. ______

Grund

Platta på mark.

Stomme

Trä.

Bjälklag

Trä.

Fasad

Trä (målad 2015).

Tak

Betongpannor.

Fönstertyp

3-glas isoler (original).

Vatten/avlopp

Kommunalt, Kommunalt.

Uppvärmning

Direktverkande el i högra delen, frånluftsvärmepump i vänstr

Förrådsbyggnad m förråd ca 15

Förrådsbyggnad m förråd ca 15

Ytor Antal Area
Bostad 4 236
Tomtarea 1 090

Ekonomi

Pris

1 950 000 kr utgångspris.

Taxeringsvärde

476 000 kr

Omgivning

Vägbeskrivning

Kör mot Ottsjö. Precis innan man kommer fram till själva byn går Ottarvägen in till vänster. Sväng in där så är det sedan det tredje huset på vänster sida, Ottarvägen 9.

Dokument

Sökhjälp