Skriv ut

Skapa PDF

Rådhusgatan 9, ÖSTHAMMAR

östhammar

Hyresfastighet i centrala Östhammar med en banklokal, en kontorslokal samt en lägenhet.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Kontor, Övrigt
Pris: 4 500 000 kr. Begärt pris.
Storlek: 831 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyresfastighet i centrala Östhammar med en banklokal, en kontorslokal, en lägenhet samt en källarlokal. Möjlighet att bygga om en kontorslokalen på övre plan till fler lägenheter. Tillhörande garagebyggnad med fyra portar.

Utförande

Planlösning

Hyresfastighet i centrala Östhammar med en butikslokal, en kontorslokal, en lägenhet samt en källarlokal. Möjlighet att bygga om en kontorslokal på övre plan till fler lägenheter. Tillhörande garagebyggnad med fyra portar. Tio parkeringsplatser på innergården.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Bostad 84
Kontor 210
Biutrymmen 100
Övriga ytor 437
Tomtarea 1 180

Ekonomi

Pris

4 500 000 kr. Begärt pris.

Omgivning

Omgivning/natur

Den idylliska tätorten Östhammar ligger vackert belägen vid Östhammarsfjärden. Här kan man ta sig med båt ända in till centrum och slå sig ner på en restaurang och äta en bit mat, ta en kaffe på ett café eller nyttja ortens service som mataffärer, bank, butiker och annat. Närmsta grannstaden är Uppsala som man enkelt når med buss eller bil på en timme. Fastighetsbyråns kontor i Östhammar omfattar även bland annat områdena Öregrund, Gräsö, Alunda, Gimo och Österbybruk. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall

Länkar

Sökhjälp