Skriv ut

Skapa PDF

IT-bolag

IT-bolag i Stockholm till salu.

Fakta

Bransch

Tjänsteföretag

Pris: Prisuppgift

Kommun, område

Stockholm, IT-bolag

Information

Beskrivning

IT-bolag i Stockholm till salu. Bolaget har en mycket kompetent och erfaren personal, som erbjuder produktion av komplexa digitala lösningar, webbplatser och appar. Bolagets specialitet är informationstunga lösningar där det handlar om att strukturera stora mängder information och lyfta fram väsentlig data. Bolaget är i första hand en produktionsinriktad webbyrå som levererar teknikdelen i ett projekt men tar även helhetsuppdrag med kompetens inom strategi och design. Bolaget har väletablerade avtalskunder med god lönsamhet. Utöver ovan har Bolaget mer eller mindre formaliserade samarbeten med ett antal större IT-bolag och konsultmäklare och är primärt verksamma i Stockholm.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Verksamhet

Webbyrå som erbjuder kreativa lösningar med användbarhet i fokus med mycket bra avtalskunder. Produktägande för avtalskunder av CMS-verktyg för Dominoplattformen. Dokument- och ärendehanteringssystem. Bolagets bakgrund inom systemutveckling gör att man lägger stor vikt vid att de lösningar som levereras ska vara stadiga och underhållsvänliga.

Varför är detta en bra investering?

* Möjlighet att förvärva ett Bolag med hög kompetens och erfarenhet inom webbutveckling (Microsoft, Sharepoint, Appar, Wordpress, Notes/Domino etc) * Stark kundbas med flera återkommande avtalskunder och värdefulla samarbeten och referenskunder * Bolaget uppvisar en god avkastning och en stark finansiell ställning efter renodling av verksamheten * Företagets nuvarande ägare kan under en överlämningsfas säkerställa en strukturerad överlåtelse

Länkar

Sökhjälp