Skriv ut

Skapa PDF

Blomsdal 8, Öxabäck

öxabäck

Välkommen till en riktig idyll med lugnt enskilt läge i utkanten av Öxabäck med naturen inpå husknuten och närhet till service och härlig badplats.

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad, Butik, Övrigt

Pris

2 490 000 kr

Storlek

355 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en riktig idyll med lugnt enskilt läge i utkanten av Öxabäck med naturen inpå husknuten och närhet till service och härlig badplats. Fastigheten erbjuder många möjligheter att driva olika typer av verksamheter med gott om anpassningsbara utrymmen. Huset är rymligt och mycket välskött med 5 sovrum, rejäla sällskapsytor, duschrum och ett stort badrum öppet till nock mm. I anslutning till villan finns en nybyggd produktionslokal som godkänts för livsmedelshantering men som enkelt kan konverteras till bostadsdel. Här finns också en totalrenoverad lada som idag är inredd med gårdsbutik, café, konferenslokal och köksavdelning samt samlingslokal. På tomten invid huset finns även en friggebod, växthus och ett pannhus med stort vedförråd. Varmt välkommen på visning!

Utförande

Planlösning

Entréplan: HALL med klinkers och golvvärme. Stort LANTKÖK med vedspis och matplats. Utrustat med SOVRUM/ KONTOR VARDAGSRUM med vackra trägolv och kakelugn (ej igång). HALL/ PASSAGE Helkaklat BADRUM utrustat med toalett, tvättställ samt dusch. TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torkskåp. Utgång till inglasad altan med kamin. FÖRRÅD FÖRRÅD med pumprum och brunn. MATKÄLLARE Övre plan: ALLRUM HALL med klädkammare. Stort BADRUM helkaklat med toalett, tvättställ samt badkar. SOVRUM Stort SOVRUM GENOMGÅNGSRUM SOVRUM öppet till nock KLÄDKAMMARE.

Övrigt

Övrigt

Växthus. Friggebod. Produktionslokal: byggd 2010 med passivhusstandard. 110 kvm väl isolerat med golvvärme. Rum öppet till nock, litet loft, köksdel, WC med dusch, stort förråd, lastbrygga och kontor med utgång mellan lokal och huset. Pannhus: byggd 2005 (kulvert till hus och lokal) pannrum, verkstad, vedförråd med tak, ackumulatortank. Ladugård: Cafélokal, butik, lokal med gjutet golv, stort kök (livsmedelsgodkänt), stor konferenslokal med trägolv, grupprum, wc, förråd. Vind på hela lokalen. Garage, utedass, traktorgarage, förråd. Plåttak gjort -07.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1906

Renoveringsår

-92 Kök och tvätt -93 Sovrum, övre plan. -94 och framåt, butikslokal, gårdsbutik och konference. -95 Burspråk. -10 Lokal och sovrum.

Grund

Torpargrund

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Träfasad

Tak

Betongpannor

Fönstertyp

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Djupborrad brunn med ejektorpump (2010) och ejektor (2015),

Uppvärmning

Ved

Ytor Antal Area
Bostad 8 245
Kontor 3 110
Butik 6

Ekonomi

Pris

2 490 000 kr

Driftkostnad

27 700 kr/år

Sökhjälp