Skriv ut

Skapa PDF

Stationsvägen 1, Hagfors - Uddeholm

uddeholm

Rymlig affärs-/lokalfastighet med goda parkeringsmöjligheter. Lokalyta 1 100kvm Kontor och personalutrymmen. Lätta in- och utlastnings utrymmen.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Övrigt

Pris: 995 000 kr utgångspris.

Storlek: 1 100 m²

Karta

Information

Övrigt

Övrigt: Fastigheten försäljs i befintligt skick, varvid det åligger intresserade spekulanter att själva inspektera fastigheten för att förvissa sig om dess skick och gränser. En spekulant måste ovillkorligen själv inhämta tillräckliga uppgifter om fastigheten som grund för ev köpbeslut. Lagen om undersökningsplikt säger att köparen ska utföra en sådan undersökning som är "påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet". Tanken är att fastigheter säljs i befintligt skick och att köparen ska ta reda på fastighetens fysiska beskaffenhet. Säljaren är aldrig ansvarig för fel som kunde ha upptäckts vid en undersökning. Om du hittar någonting som kan tyda på ett fel ingår det i undersökningsplikten att utreda detta närmare. Det finns inget krav på att undersökningen ska göras av en fackman, men många gånger kan det vara klokt att ta till hjälp. Ibland, särskilt om du misstänker ett allvarligt fel, kan det vara klokt att anlita någon som yrkesmässigt utför besiktningar. Det är inte mäklarens uppgift att utföra undersökningen.

Byggnader

1

Byggår: 1968

Beskrivning: Ändamålsvänlig affärs-/lokalfastighet i ett plan och med lätt in-och utlastningsområde. Kontor och personalutrymmen. Goda parkeringsmöjligheter. Goda kommunikationer med närhet till Hagfors Flygplats varifrån Stockholm Arlanda trafikeras med 2 flygturer/vardag.

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Ytor Antal Area
Lokalyta 1 1 100
Tomtarea 2 866

Ekonomi

Pris: 995 000 kr utgångspris.

Taxeringsvärde: 672 000 kr

Sökhjälp