Skriv ut

Skapa PDF

Hörnet Fraktgatan / Åkerslunds, Ängelholm - Åkerslunds industr

ängelholm

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd?

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 695 400 kr per enhet/bostadsrätt.
Storlek: 122 m²
Karta

Information

Beskrivning

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Lokallager i Väst AB avser att bygga 15 lagerenheter på Åkerslundsindustriområde. Ett tillfälle att äga dina lokaler med dess fördel och möjligheter till framtida värdestegring utan att förvärva en hel fastighet samtidigt som du får en låg månadskostnad. Projektet riktar sig i första hand till juridiska personer. Lokalerna är anpassade för egenföretagare, exempelvis hantverk, reklam, import/export, eller lagerföretag, men är även idealiska för uppställning av båt eller bilar. Möjlighet att förvärva och slå ihop fler lokaler om större utrymme behövs samt möjlighet att själv anpassa lokalen efter dina behov. Lokallager i Väst AB har med framgång tidigare genomfört liknande projekt i Kungälv, Varberg, Mölnlycke, Storås, Malmö, Löddeköpinge och Helsingborg om totalt 230 enheter. Närmast geografiskt att besöka för genomförda projekt är Andesitgatan 21-23 i Helsingborg - Juridisk person kan köpa! - Förmånligt ägande! - Andrahandsuthyrning tillåten! - Flexibelt för egna anpassningar! - Inhägnat område! - Möjlighet till att slå ihop lokaler! Vi har möjlighet att genomföra visningar på befintliga lokaler i Helsingborg!

Övrigt

Övrigt

REFERENS OBJEKT Lokallager i Väst AB har med framgång tidigare genomfört liknande projekt i Kungälv, Varberg, Mölnlycke, Storås, Malmö, Löddeköpinge och Helsingborg om totalt 230 enheter. Närmast geografiskt att besöka för genomförda projekt är Andesitgatan 21-23 i Helsingborg. KÖPPROCESSEN Hur går det till om jag vill köpa en lagerlokal i Brf Rebbelberga 1? Västkust Fastigheter Kommersiella har fått i uppdrag av säljaren att ombesörja försäljningen av lokalerna i Brf Rebbelberga 1. Preliminär ekonomiskplan och stadgar finns att ladda ner via vastkustfastigheter.se/lokallager. Första steget för den som vill köpa en lokal är att ingå ett bokningsavtal och erlägga en bokningsavgift på 10 000 kr. Bokningsavgiften inbetalas till Västkust Fastigheter Kommersiella klientmedelskonto. Skulle man därefter av någon anledning inte vilja genomföra köpet har man rätt att hoppa av bokningen och får tillbaka 5000 kr. När ett antal bokningar finns kommer man som köpare att kunna ingå ett bindande upplåtelseavtal. När bindande upplåtelseavtal skrivs erläggs ytterligare 59 540 kr. Tillsammans med bokningsavgiften är då handpenningen på totalt 69 540 kr (10%) betald. Resterande del betalas den dagen man får tillträde till lokalen.

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp

Upplåtelseform: Bostadsrä

Byggår

2016

Beskrivning

Fastigheten bebyggs med två friliggande industribyggnader. Byggnaderna innehåller vardera 6 respektive 9 lokaler. Planerad byggstart är hösten 2016 med planerad inflytt andra kvartalet 2017. Total lokalarea är 1830 kvm fördelat på 15 st enheter. Avgiften per enhet och månad är 2685 kr ex.moms och drift. Pris per enhet är 695 400 kr. Lokalen/enheten är ca 122m², varav 90m² golvyta samt 32m² entresol. Takhöjden är ca 5,3 m och lokalen har en varmgavlad vikport om 4,2 x 5m ( bxh ) med en separat entrédörr. Lokalen är isolerad och förberedd med framdragen V/A, elcentral samt luftvärmepump.

Grund

Betongplatta på mark 120mm med

Stomme

Stål och träkonstruktion.

Bjälklag

Stål, trä.

Fasad

Plåt, 170mm isolering i väggar

Tak

Tvärgående träreglar. Plåt på.

Fönstertyp

2-glas Isolerfönster.

Ventilation

Självdrag.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Luft/luft värmepump.

Ytor Antal Area
Kvm/enhet 122
Tomtarea 4 877

Ekonomi

Pris

695 400 kr per enhet/bostadsrätt.

Sökhjälp