Skriv ut

Skapa PDF

Tomegatan 9, Tomegatan 11, Tomelilla

tomelilla

Två väl omhändertagna hyresfastigheter på bästa läge i Tomelilla. Möjlighet att utöka med ytterligare 3-4 lägenheter. Stabila intäkter.

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad, Butik, Övrigt

Pris

7 900 000 kr

Storlek

935 m²

Karta

Information

Beskrivning

Två väl omhändertagna hyresfastigheter på centralt A-läge i Tomelilla. Stabila hyresintäkter med möjlighet att utöka med ytterligare 3-4 lägenheter, i dagsläget 10 uthyrda lägenheter samt en butikslokal. Fastigheterna inhyser även en uthyrd butikslokal mot Tomegatan. Sedan 2014 har diverse löpande renoveringar skett, ny belysning och rörelsedeckare, putsat och målat fasaden, takrenovering, upprustning av lägenheterna, nya låssystem och mycket mer. Lägenheterna håller en hög standard och här erbjuds fina förrådsutrymmen och tvättstugor. Innergårdarna har rustats upp och medför en rogivande miljö för de boende. Mitt i Tomelilla betyder närhet till all service som behövs med banker, skolor, affärer, apotek, systembolag, restauranger och väldigt goda kommunikationer. Gångavstånd till buss-och tågstation med rutter till b.la. Simrishamn, Ystad, Sjöbo, Malmö och Lund. Riksväg 11 och 19 erbjuder smidig transport för den som har bil. Till Malmö och Lund tar det ca en timme och närmsta flygplatser är Kristianstad, Sturup eller Köpenhamn. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Övrigt

Övrigt

Tomelilla Herkules 16: Typ 321, Hyreshusenhet, bostäder och lokaler Tomelilla Herkules 36: Typ 320, Hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder Fastigheterna ägs av ett bolag med enda verksamhet är att äga dessa fastigheter. I bolaget finns belåning i bank om ca 4mkr. Försäljningen av fastigheterna kan ske genom förvärv av bolaget eller som rent fastighetsförvärv. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Bostad 935
Tomtarea 826

Ekonomi

Pris

7 900 000 kr

Dokument

Sökhjälp