Skriv ut

Skapa PDF

Patron Carls Väg 2, Hagfors - Uddeholm

uddeholm

Nyligen ombyggt och helrenoverat charmigt B&B-hotell med 18 rum. Två matsalar samt sällskapsutrymmen. 7 duschrum/ wc.. Jordvärme. 3 garage.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt

Pris: 3 450 000 kr utgångspris.

Storlek: 637 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nyligen ombyggt och helrenoverat charmigt B&B-hotell med 18 rum. Två matsalar samt sällskapsutrymmen. 7 duschrum/ wc.. Jordvärme. 3 garage. Parkliknande tomt. Närhet till Rådasjön, Hagfors Flygplats med 2 flygturer/vardag samt Uddeholm GK's 18-håls golfbana.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten försäljs i befintligt skick, varvid det åligger intresserade spekulanter att själva inspektera fastigheten för att förvissa sig om dess skick och gränser. En spekulant måste ovillkorligen själv inhämta tillräckliga uppgifter om fastigheten som grund för ev köpbeslut. Lagen om undersökningsplikt säger att köparen ska utföra en sådan undersökning som är "påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet". Tanken är att fastigheter säljs i befintligt skick och att köparen ska ta reda på fastighetens fysiska beskaffenhet. Säljaren är aldrig ansvarig för fel som kunde ha upptäckts vid en undersökning. Om du hittar någonting som kan tyda på ett fel ingår det i undersökningsplikten att utreda detta närmare. Det finns inget krav på att undersökningen ska göras av en fackman, men många gånger kan det vara klokt att ta till hjälp. Ibland, särskilt om du misstänker ett allvarligt fel, kan det vara klokt att anlita någon som yrkesmässigt utför besiktningar. Det är inte mäklarens uppgift att utföra undersökningen.

Byggnader

1

Byggnadstyp: 3 plan samt källarvåning

Byggår: Ca 1920

Renoveringsår: 1991, 2015-2016

Beskrivning: Fastighet i 3 plan, bottenvåning samt plan 2 och toppvåning, nyligen ombyggd och renoverad till Bed and Breakfast hotell med charmiga rum, där inget rum är det andra likt. Här finns även två lägenheter med möjlighet till självhushåll men även att inta frukosten i den gemensamma frukostmatsalen på bottenvåningen. Byggnaden inrymmer på bottenvåningen: Entréhall. Reception innaför receptionern finns ett personalrum för övernattning. I norra delen finns ett kök och frukostmatsal. Duschrum med wc. Restaurant/frukostmatsal. Två sovrum. Toalettrum. I södra delen finns ett sällskapsrum samt ett familjerum med duschrum och wc samt kök. Plan 2. Två lägenheter om vardera 3 rum och kök samt duschrum med wc. Två balkonger som vetter mot Rådasjön. Toppvåningen: Fyra rum och kök samt sällskapsrum/hall. Duschrum med wc. Balkong mot väster och Rådasjön. Under huvudbyggnaden finns delvis källare som inrymmer sällskapsrum, pannrum och förråd. Under den södra delen finns 4 sovrum, pentry, duschrum. Tvättavdelning och förråd. På baksidan, i källarplanet, av byggnaden finns 3 garage

Grund: Betong.

Stomme: Trä.

Bjälklag: Trä.

Fasad: Stående träpanel.

Tak: Taktegel/falsad plåt.

Hängrännor: Plåt.

Fönstertyp: Kopplade fönster samt 3-glas.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning: Jordvärme.

Ytor Antal Area
Bostad 637
Tomtarea 6 720

Ekonomi

Pris: 3 450 000 kr utgångspris.

Taxeringsvärde: 674 000 kr

Driftkostnad: 133 695 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i en mycket vacker trakt med närhet till ett sjösystem med Rådasjön - Lidsjön - Grässjön. Från nårra stranden av Rådasjön till södra änden av Grässjön kan man åka båt ca 35km. Närhet till Uddeholm GK's vackra 18-håls golfbana.

Kommunikationer: Hotellet ligger ca 10 från Hagfors Flygplats varifrån Stockholm Arlanda trafikeras med 2 flygturer/vardag. Flygtid ca 45 min. Täta bussförbindelser till Hagfors och Karlstad.

Sökhjälp