Skriv ut

Skapa PDF

Bolag med ledande varumärken inom storkök.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Pris: Bolagets omsättning: 20-50 mkr
Omsättning: 30 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget är specialiserat som leverantör av maskiner och inredning till restauranger och storkök. Bolaget vänder sig till professionella användare inom denna bransch och är verksamma huvudsakligen i Småland och Blekinge. Omsättning c:a 30 mkr och en resultatnivå på ca 1,1 Mkr.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Verksamhet

Bolaget är specialiserat som leverantör av maskiner och inredning till restauranger och storkök. Man är auktoriserad partner till en ledande aktör inom området sedan 2004. Bolaget har därutöver leverantörer som kompletterar produktutbudet och Bolaget kan idag erbjuda all typ av köksinredning till restauranger och storkök. Vidare så arbetar Bolaget med projekteringar och behovsanalyser i samband med byte av uttjänt utrustning eller i samband med förändringar i verksamheten. Cirka 70 procent av volymen säljs till offentliga sektorn direkt eller indirekt, såsom skolor och förskolor. Bolaget har fyra anställda inklusive ägaren.

Ekonomi

Pris

Bolagets omsättning: 20-50 mkr

Omsättning

30 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget visar en bra ekonomisk utveckling med omsättning på en ny högre nivå och god lönsamhet. Erfaren organisation – Organisationen präglas av ett ”personligt” engagemang och lång och djup erfarenhet av branschen. Stark och bred kundstock – Bolagets kunder återfinns till ca 70 procent inom offentlig sektor. Många kunder är återkommande. Välrenommerat varumärke – Välkänt och har ett mycket gott rykte på marknaden. Produktportföljen är ledande i branschen. Stor potential att växa i framförallt Kronobergs, Kalmar och Blekinge län.

Länkar

Sökhjälp