Skriv ut

Skapa PDF

Agnesfridsvägen 184, Fosie

malmö

Äntligen är en fräsch, stor lokal till salu ute i Fosie. Det finns gott om parkering, stora skyltfönster och möjligheterna med lokalen är många.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 704 m²
Karta

Information

Beskrivning

Bostadsrättslokalen ligger på bra skyltläge utmed Agnesfridsgatan i Fosie. Det finns gott om parkeringar framför lokalen som kan användas av såväl anställda som kunder. Stora skyltfönster, med stort ljusinsläpp, finns längs hela lokalen. Tidigare huserade en bank i lokalen som är uppdelad i både mindre kontorsrum, öppna kontorslandskap och mötesrum. Det finns personalutrymmen som kök och toaletter. Lokalen är i bra skick och tillträde anpassas enligt överenskommelse.

Utförande

Byggnader

Byggnad 1

Yta

Kontor 704 rum - 704m²

Övrig information

Övrigt

Avgift till bostadsrättsföreningen är 50 688 kr/mån + värmetillägg 5239 kr/mån. Brf Fosieringen är en förening som upplåter lokaler med bostadsrätt. Det finns 23 st andelsägare i föreningen. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och inga renoveringar på gång. Föreningen håller för närvarande på med energikartläggning för att få ner energiförbrukningen i framtiden. Föreningen tillhandahåller parkeringar utanför lokalen.

Sökhjälp