Skriv ut

Skapa PDF

Agentur Takfönster.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Pris: 3 400 000 kr
Omsättning: 2 000 000 kr
Antal anställda: 1
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Länia erbjuder pga generationsskifte: Väletablerat trading- och agenturrörelse för högkvalitativa Takfönster i både aluminium, aluminium/trä och PVC-plast. Sortimentet består av pivå- topphängda- alteje- och utrymningsfönster, samt takfönsterkupoler. Företaget är duktigt på specialfönster med hög kvalité till rimliga priser, vilket kan betraktas som en nisch i branschen. Försäljningsrätt från tillverkaren för hela Skandinavien. Ingen egen tillverkning bedrivs numera. Överlåtes: Rörelsen och inkråm med varumärke/goodwill, broschyrmaterial, försäljningsrätt, know-how samt lager och inneliggande order på tillträdesdagen. Omsättning 2015 cirka 2,0 msek.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Startår

1974

Antal anställda

1

Utrustning som medföljer

Rörelsen och inkråm på tillträdesdagen

Verksamhet

Rörelsen är en tradingverksamhet med försäljningsrätt av leverantörens produkter i Skandinaiven. Man är flexibel i försäljningsledet vilket innebär möjlighet till högre marginaler.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

3 400 000 kr

Omsättning

2 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Företagets Takfönser har en unik konstruktion så att ljusinsläppet maximeras, vilket man torde vara ensamt om i branschen. Olika kombinationer av material och funktion, samt möjlighet att leverera även specialmått till hög kvalité och rimliga priser, gör att utvecklingspotentialen för företagets produkter i den nuvarande och kommande nybyggnads- och renoveringsprocessen av bostäder har en mycket god potential.

Sökhjälp