Skriv ut

Skapa PDF

Violvägen 2 A, Våxtorp

våxtorp

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad

Pris: 17 000 000 kr som utgångspris.

Storlek: 840 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastighet med 12 nybyggda radhuslägenheter i ett plan. Hög standard på lägenheterna. Bergvärme ger låga driftskostnader. Tilltalande utemiljö. Bra läge i ett lugnt villaområde.

Övrigt

Övrigt: Våxtorp - Med rikt friluftsliv Våxtorp är en av de få orterna i regionen som inte är baserad på jordbruk. Här finns ett välutvecklat näringsliv och närheten till ett mycket rikt friluftsliv med bl a golf, vandringsleder och skidåkning. Våxtorp är ett modernt villa- och industri-samhälle. Genom sin närhet till Hallandsåsen bjuds det på ett rikt friluftsliv, och en golfbana med 27 hål finns i ortens utkant. I närheten finns södra Sveriges största alpina anläggning. Man har ett välutvecklat näringsliv och det finns en välutbyggd barn- och äldre-omsorg samt högstadieskola. Historia Våxtorp omtalas redan 1351, då under namnet "Ovaghstorp". Kyrkan är en medeltida gråstensbyggnad som ursprungligen var byggd även för försvarsändamål. I mitten av 1600-talet gick det vilt till i trakterna, och Snapphanarna plundrade bl a Vallens Borg strax utanför Våxtorp. Näringsliv Utvecklingen av näringslivet och främst småföretagsamheten har under senare tid varit mycket positivt i Våxtorp, och här finns allt från pizzeria/kebab, Ica butik, snabbköp till större tillverkande industrier.

Byggnader

Violvägen 2 A-D, 4 A-D, 6 A-D

Byggnadstyp: 1- plan

Byggår: 2015

Beskrivning: På fastigheten finns uppfört 3 st radhuslängor i ett plan, innehållande totalt 12 st 3 rum och kök lägenheter med bra standard, badrum med kakel/klinkers och egen tvättmaskin och torktumlare, lackerad skåpsinredning i kök. Till varje lägenhet finns en uteplats.

Grund: Bottenplatta med underliggande

Stomme: Trä.

Fasad: Träpanel.

Tak: Betongpannor.

Fönstertyp: 3-glasfönster.

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning: Bergvärmepump, vattenburet värmesystem med golvvärme.

Ytor Antal Area
Bostad 12 840
Tomtarea 7 078

Ekonomi

Pris: 17 000 000 kr som utgångspris.

Hyresintäkt: 1 176 000 kr/år

Taxeringsvärde: 1 524 000 kr

Driftkostnad: 315 000 kr/år

Dokument

Sökhjälp