Skriv ut

Skapa PDF

Mycket lönsamt bageri & konditoriverksamhet till salu.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 20 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Verksamheten är en prisvinnande och mycket väl positionerad aktör i sin genre. Bl.a som leverantör till Nobelfesten. Tillväxt i snitt om ca 25% per år med mycket god lönsamhet.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Produktområdena avser bageri & konditori, vilket i sin tur kompletterar varandra och genererar ökad varumärkeskännedom och konkurrensfördelar. Kvalitet i produkterna skall vara verksamhetens signum som i sin tur skapar efterfrågan. Bolaget har högt satta kvalitetsmål i allt rörande verksamheten. Det kännetecknas bl.a av bästa råvaror och ett ekologiskt fokus i samtliga produkter. Detta i kombination av smak och upplevelse, så är målet att kunna ge kunderna det bästa marknaden kan erbjuda till ett rimligt pris.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

* Investera i ett inarbetat företag med utmärkt renommé hos kunder och leverantörer, med en växande stabil och återkommande kundbas. * Intressanta utvecklings- och tillväxtmöjligheter bl.a. genom ökad efterfrågan på Bolagets produkter och tjänster hos nya och befintliga kunder. * Mycket välskött bolag med hög avkastning och låg belåningsgrad. Ett av dom mest lönsamma företagen i sitt segment. * Diversifierad lönsam affärsmodell avseende bageri & konditori med både leverans och butik.

Dokument

Länkar

Sökhjälp