Skriv ut

Skapa PDF

Mycket lönsamt bageri & konditoriverksamhet till salu.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag

Pris: Prisuppgift

Omsättning: 20 000 000 kr

Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Verksamheten är en prisvinnande och mycket väl positionerad aktör i sin genre. Bl.a som leverantör till Nobelfesten. Tillväxt i snitt om ca 25% per år med mycket god lönsamhet.

Utförande

Bransch: Tillverkande företag

Verksamhet: Produktområdena avser bageri & konditori, vilket i sin tur kompletterar varandra och genererar ökad varumärkeskännedom och konkurrensfördelar. Kvalitet i produkterna skall vara verksamhetens signum som i sin tur skapar efterfrågan. Bolaget har högt satta kvalitetsmål i allt rörande verksamheten. Det kännetecknas bl.a av bästa råvaror och ett ekologiskt fokus i samtliga produkter. Detta i kombination av smak och upplevelse, så är målet att kunna ge kunderna det bästa marknaden kan erbjuda till ett rimligt pris.

Resultat: Vinst

Ekonomi

Omsättning: 20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

* Investera i ett inarbetat företag med utmärkt renommé hos kunder och leverantörer, med en växande stabil och återkommande kundbas. * Intressanta utvecklings- och tillväxtmöjligheter bl.a. genom ökad efterfrågan på Bolagets produkter och tjänster hos nya och befintliga kunder. * Mycket välskött bolag med hög avkastning och låg belåningsgrad. Ett av dom mest lönsamma företagen i sitt segment. * Diversifierad lönsam affärsmodell avseende bageri & konditori med både leverans och butik.

Dokument

Länkar

Sökhjälp