Skriv ut

Skapa PDF

Karolina Kliniken - gynekologisk öppenvårdsmottagning.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Pris: Bolagets omsättning: 10-20 mkr.
Omsättning: 20 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget, Femigyn AB, startade sin verksamhet 1991 och drivs under varumärket Karolinakliniken. Kliniken är en gynekologisk öppenvårdsmottagning med inriktning på utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet. Ansvarig läkare, ägaren, har en etableringsrätt inom gynekologi och obstetrik. Etableringsrätten, som är personlig, innebär att läkarersättningen finansieras av Region Östergötland, enligt den nationella taxan.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Verksamhet

Kliniken är en gynekologisk öppenmottagning och arbetar med följande tjänster: Klimakterierådgivning Inkontinensutredning Preventivmedelsrådgivning Abort och steriliseringsrådgivning Barnlöshetsutredning inklusive behandling Utredning och behandling av cellförändringar Ägglossningsstimulering med tabletter och/eller injektioner Ultraljudundersökning av livmoder och äggledare med kontrast vid utredning av barnlöshet Medicinska aborter Kliniken, Ägaren, har en etableringsrätt vilket formaliserats i ett samverkansavtal med Region Östergötland. Det innebär att Landstingets avgiftsregler gäller för besök knutna till avtalet, enligt den nationella taxan. Etableringsrätten eller samverkansavtalet gäller inom gynekologi och obstetrik och är livslång. Karolinakliniken samarbetar med tre olika privata IVF kliniker i Sverige. Carl von Linnékliniken i Uppsala, IVF kliniken i Falun samt Fertilitetscentrum i Göteborg.

Ekonomi

Pris

Bolagets omsättning: 10-20 mkr.

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Lönsamhet – Bolaget har en god ekonomi med stabil omsättning och lönsamhet. Inga investerings-behov föreligger Marknad – Efterfrågan inom Bolagets affärsområden är stor. Varumärke – Välrenommerat regionalt och har ett mycket gott rykte i hela landet inom IVF. Låg risk – Stor efterfrågan i kombination med Bolagets etableringsrätt (konkurrensbegränsning) samt avtal med de större försäkringsbolagen.

Länkar

Sökhjälp