Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 8D, Mjärdevi Science Park

linköping

Populärt kontorshotell i Mjärdevi.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 40 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modernt kontorshotell med tillgång till ljusa gemensamma ytor som konferens-och lunch/fika rum. I hyran ingår gratis kaffe, te samt postbox. Trådlöst gästnät wifi i hela kontorshotellet. Access 24 timmar om dygnet. Här finns goda möjligheter att knyta nya kontakter och bygga affärsrelationer.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 40

Omgivning

Omgivning/natur

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. För mer information besök webbsidan https://mjardevi.se/ Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet. Här sitter både små och stora företag, i en stor variation av olika branscher.

Närservice

Mycket bra och omtyckt lunchrestaurang finns i fastigheten. I området finns ytterligare 4 restauranger, konferensanläggning och motionsanläggning.

Kommunikationer

5-10 min till buss mot centrum och resecentrum med mycket bra kommunikationer både inom staden, länet och övriga landet.

Teknikringen 8D
Sökhjälp