Skriv ut

Skapa PDF

Ringvägen 3 A, Ljungbyporten

ljungby

Butikslokal i optimalt läge vid E4:an söder om Ljungby i handelsområdet Ljungbystopp. Utmärkt skyltläge och gott om parkeringsplatser för kunderna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 590 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stor och rymlig butikslokal om 590 kvm i Ljungbystopp. God takhöjd på 7-9 m och lastintag. Mycket trevligt läge med goda exponeringsmöjligheter och även möjlighet till försäljning utomhus. Tillgängligt och trafikintensivt läge vid E4 och goda grannar i form av flera kända varumärken; City Gross, Rusta, Mc Donalds, Nordsjö Idé & Design, Intersport, Max Hamburgare. Det finns en stark tillökning av invånare i kommunen och Ljungbystopp befinner sig i ett område med framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter framför sig.

Utförande

Planlösning

Rymligt med bra butiksytor och lastintag. Bra takhöjd på 7-9 m.

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 590

Omgivning

Omgivning/natur

Ljungby är en expanderande region som haft en stor befolkningsökning under de senaste åren. Ljungbystopp ligger i ett attraktivt handelsområde där flera starka varumärken redan finns etablerade. Det finns gott om planer för framtiden och utvecklingspotential för den här handelsplatsen.

Närservice

Vid Ljungbystop finns goda grannar i form av flera kända varumärken så som; City Gross, Rusta, Mc Donalds, Nordsjö Idé & Design, Intersport och Max Hamburgare. Det finns en stark tillökning av invånare i kommunen och Ljungbystopp befinner sig i ett område med framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter framför sig.

Kommunikationer

Lokalen är belägen söder om Ljungby där väg 25 korsar E4. Handelsdestinationen syns tydligt från vägen och har ett strålande skyltläge. Här passerar ca 20 000 bilar dagligen och det finns goda parkeringsmöjligheter.

Vägbeskrivning

Lokalen är belägen söder om Ljungby där väg 25 korsar E4. Handelsområdet syns tydligt från vägen och har ett strålande skyltläge.

Sökhjälp