Skriv ut

Skapa PDF

Knarrarnäsgatan 15, Kista

kista

Kontorslokal högt upp i huset med garage runt hörnet och Kista Galleria inom 3 minuters promenad.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

930 m²

Karta

Information

Beskrivning

Hyr en trevlig lokal med stor potential som kan anpassas efter ert företags behov. Lokalen har tidigare nyttjats med en kombination av labb/produktion och kontor men kan ställas om till en renodlad kontorslokal. Lokalen ligger på våningsplan 4 av 5 i huset.

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 930

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Science City är känt som ett ledande område inom ICT i Sverige . Här finns både stora och små företag etablerade. Kistamässan har även blivit en viktig del av Kistas profil, mässan besöks årligen av ca 13 miljoner människor. I omgivningen finns även Kista Galleria, Kista Sience Tower och Scandic Victoria Tower.

Närservice

Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i närheten. Kista Galleria med sin Food-Court har Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger. Därtill finns ett stort utbud av butiker, mataffärer, systembolag, apotek, biograf, mm.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Från fastigheten nås Tunnelbanestationen Kista Centrum med endast ca 5 minuters promenad. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4an och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplatser stannar i Kista.

Dokument

Sökhjälp