Skriv ut

Skapa PDF

Knarrarnäsgatan 15, Kista

kista

Kontorslokal högt upp i huset med garage runt hörnet och Kista Galleria inom 3 minuters promenad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 930 m²

Karta

Information

Beskrivning

Hyr en trevlig lokal med stor potential som kan anpassas efter ert företags behov. Lokalen har tidigare nyttjats med en kombination av labb/produktion och kontor men kan ställas om till en renodlad kontorslokal. Lokalen ligger på våningsplan 4 av 5 i huset.

Utförande

Våningsplan: 4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 930

Omgivning

Omgivning/natur: Kista Science City är känt som ett ledande område inom ICT i Sverige . Här finns både stora och små företag etablerade. Kistamässan har även blivit en viktig del av Kistas profil, mässan besöks årligen av ca 13 miljoner människor. I omgivningen finns även Kista Galleria, Kista Sience Tower och Scandic Victoria Tower.

Närservice: Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i närheten. Kista Galleria med sin Food-Court har Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger. Därtill finns ett stort utbud av butiker, mataffärer, systembolag, apotek, biograf, mm.

Kommunikationer: Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Från fastigheten nås Tunnelbanestationen Kista Centrum med endast ca 5 minuters promenad. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4an och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplatser stannar i Kista.

Dokument

Sökhjälp