Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 10, Högsbo/Sisjön

askim

Trevligt ljust rumsindelat kontor på 449kvm med stor gemensamhetsyta och med möjlighet att öka ytan till 2 385kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

449 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Detta är ett ljust och trevligt kontor som är rumsindelat med möjlighet att öppna och delvis ha landskap. Möjligheten finns att koppla ihop med flera ytor på olika plan med interntrappor och ytan kan komma upp till 2 385kvm.

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

10

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 449

Omgivning

Omgivning/natur

Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Inom en snar framtid startas nya projekt i detta området och det byggs för handel, kontor samt bostäder.

Närservice

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 82, 88 och 186 avgår ifrån.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Sökhjälp