Skriv ut

Skapa PDF

Veddestavägen 19, Veddesta

järfälla

Fastigheter med befintligt renrum och kontor med en total yta på ca 18 500 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

240 - 18 500 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

V19 ligger precis intill Veddesta C på Veddestavägen 19 och är uppdelad i två fastigheter med befintligt renrum och med en total yta på ca 18 500 kvm Planlösningen i kontorsfastigheten är idag rumsindelad men kan enkelt göras om till en helt öppen planlösning och allt där emellan enligt hyresgästens önskemål. För förslag på planlösningar för de mindre ytor vi kan erbjuda hör gärna av er till kontaktpersonen till höger eller gå in på www.V19.se för mer information. Planlösningen i kontorsfastigheten är idag rumsindelad men kan enkelt göras om till en helt öppen planlösning och allt där emellan enligt hyresgästens önskemål. För förslag på planlösningar för de mindre ytor vi kan erbjuda hör gärna av er till kontaktpersonen till höger eller gå in på www.V19.se för mer information. Ifastigheten kan vi erbjuda färdiga renrum med tillhörande infrastruktur såsom processtryckluft, lösningsmedelsavlopp, vattenanläggning för avjoniserat vatten etc.Inom områdena för medicinteknisk-, mikromekanisk- och elektronisk produktion samt forskning är det av största vikt att man arbetar i en kontrollerad miljö då olika material och processer kan vara känsliga för temperatur och fuktvariationer. Renrumsanläggningen som vi erbjuder i V19 är optimal för denna typ av forskning och produktion.

Utförande

Övrigt

Övrigt

För mer information besök gärna: www.v19.se Järfälla kommun är en del i ett av Storstockholms mest intressanta utvecklingsområden, Stockholm Väst. Platsen förväntas bli en av de mest attraktiva områdena i Stockholmsregionen inom fem år. Ny infrastruktur knyter samman regionen. Stockholm Väst kommer att ha regionaltåg, pendeltåg och 2021 tunnelbana med två nya stationer. E4 och E18 korsar varandra vid Stockholm Väst och med Förbifart Stockholm, som beräknas stå klar 2025, etableras en direktlänk till södra Stockholm. Detta gör Stockholm Väst till en av Sveriges mest tillgängliga platser. När den nya infrastrukturen är på plats blir restiden till Kista Science City fem minuter, till Stockholm City 15 minuter, till Bromma flygplats 15 minuter, till Arlanda flygplats 20 minuter och till Kungens Kurva 15 minuter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 240 18 500

Omgivning

Omgivning/natur

Bra skyltläge mot Veddesta Centrum. För mer information besök gärna: www.v19.se Järfälla kommun är en del i ett av Storstockholms mest intressanta utvecklingsområden, Stockholm Väst. Platsen förväntas bli en av de mest attraktiva områdena i Stockholmsregionen inom fem år. Ny infrastruktur knyter samman regionen. Stockholm Väst kommer att ha regionaltåg, pendeltåg och 2021 tunnelbana med två nya stationer. E4 och E18 korsar varandra vid Stockholm Väst och med Förbifart Stockholm, som beräknas stå klar 2025, etableras en direktlänk till södra Stockholm. Detta gör Stockholm Väst till en av Sveriges mest tillgängliga platser. När den nya infrastrukturen är på plats blir restiden till Kista Science City fem minuter, till Stockholm City 15 minuter, till Bromma flygplats 15 minuter, till Arlanda flygplats 20 minuter och till Kungens Kurva 15 minuter.

Närservice

Närmast ligger Veddesta Centrum, tar man bilen är man i Barkarby handelsområdet på mindre än 5 minuter, där finns Barkarby Outlet, IKEA, Flottiljens köpkvarter som erbjuder ett brett utbud av restauranger, shopping, matvarubutiker och annan service.

Kommunikationer

Ett flertal bussar från det nya kommunikationscentret vid Barkarbystationen, som förbinder dig med stora delar av Stockholm. Till Stockholm centralstation tar du dig på 16 minuter. Nära till E18 och via den nya Kymlingelänken går det snabbt att ta sig ut på E 4:an. Med bil är det 18 km till Stockholm City, 34km Arlanda Flygplats och 18 km Bromma Flygplats. Garage och markparkering finns.

Dokument

Sökhjälp