Skriv ut

Skapa PDF

William Gibsons Väg 1, Jonsered

jonsered

Modern ledigt kontor i Jonsereds Fabriker. Både öppet landskap och enskilda kontor. Hög teknisk standard, dubbla fiberanslutningar. Parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

I fastigheten finns både restaurang, möbelbutik och café. Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 11 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter. Modern ledigt kontor, 450kvm vid Jonsereds Fabriker. Både öppet landskap och enskilda kontor. Hög teknisk standard, dubbla fiberanslutningar. Kontoret går att dela av till mindre enheter.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i mysiga och natursköna omgivningar, 10 minuters tågresa från Göteborg är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter. Jonsered ligger alldeles intill E20 som tar dig till Göteborg city på 8 minuter. I närområdet finns ett par lunchrestauranger och ännu mer finns att välja på i Partille centrum där du även finner köpcentret Allum med all tänkbar service och mycket shoppingmöjligheter. Jonsered har fantastiska omgivningar att ströva omkring i skogen eller längs med Säven.

Sökhjälp