Skriv ut

Skapa PDF

William Gibsons Väg 1, Jonsered

jonsered

Modern ledigt kontor i Jonsereds Fabriker. Både öppet landskap och enskilda kontor. Hög teknisk standard, dubbla fiberanslutningar. Parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 280 m²
Karta

Information

Beskrivning

I fastigheten finns både restaurang, möbelbutik och café. Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 11 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 280

Omgivning

Omgivning/natur

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i mysiga och natursköna omgivningar, 10 minuters tågresa från Göteborg är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter. Jonsered ligger alldeles intill E20 som tar dig till Göteborg city på 8 minuter. I närområdet finns ett par lunchrestauranger och ännu mer finns att välja på i Partille centrum där du även finner köpcentret Allum med all tänkbar service och mycket shoppingmöjligheter. Jonsered har fantastiska omgivningar att ströva omkring i skogen eller längs med Säven.

Sökhjälp